1ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ: Ο Δήμαρχος Αργοστολίου και η Δημοτική Αρχή στο κλειστό για τους αγώνες!

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

2/10 – Από νωρίς το πρωί διεξάγεται η τρίτη μέρα του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ. Το πάθος των αθλητών παραμένει άσβεστο και η μαχητικότητα τους βρίσκεται στα ύψη!

Στο κλειστό γήπεδο παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος για να παρακολουθήσει από κοντά το σημαντικό αυτό γεγονός του αθλητισμού στο νησί μας.

Άλλωστε, η συνεισφορά του Δήμου Αργοστολίου, ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί αυτή η σημαντική διοργάνωση, ήταν τεράστια. 

Μαζί του βρισκόταν, σχεδόν όλη η Δημοτική Αρχή, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Αργοστολίου Γιώργος Τσιλιμιδός, Σπύρος Σαμούρης και Διονύσης Μινέτος, ο σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού και Αντιπρόεδρος ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Βίκτωρας Ρουχωτάς, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου Νίκος Φραντζής.

Εκεί μίλησαν με τους συνδιοργανωτές Χρόνη Πολίτση και Κωνσταντίνο Σιάχο, οι οποίο περήφανοι παρακολουθούν το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός να φτάνει στο τέλος του.

Το παρών σήμερα έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός. 

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιάς Αντισφαίρισης ΑμέΑ ολοκληρώνεται σήμερα με την Τελετή Λήξης στο ξενοδοχείο Meditterannee του Αργοστολίου.

Δέσποινα Χαρώνη

Αναμείνατε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσουν όλες οι εικόνες

DSC 0030
DSC 0038
DSC 0042
DSC 0044
DSC 0058
DSC 0080
DSC 0103
DSC 0108
DSC 0123
DSC 0141
DSC 0149
DSC 0164
DSC 0171
DSC 0177
DSC 0342

Πηγή: inkefalonia.gr

Προηγούμενο άρθρο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την χορήγηση του αντιγριπικού εμβολίου και την συγχορήγηση με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Επόμενο άρθρο

Η ωκυτοκίνη μπορεί να θεραπεύσει ραγισμένες καρδιές, σύμφωνα με νέα μελέτη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar