Άγρια επίθεση Ρομά με πέτρες σε σχολείο ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:
Ο φύλακας τράπηκε σε φυγή, η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ στο σημείο – Η επίθεση έγινε χωρίς λόγο και αιτία – Είναι η δεύτερη φορά που ανήλικοι Ρομά προκαλούν ζημιές στο εν λόγω σχολείο

Μία ομάδα ανήλικων Ρομά το πρωί της Πέμπτης, επιχείρησαν να μπουν και τα κατάφεραν στο νεόκτιστο 1ο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει πολύ σύντομα κι αφού εσπρωξαν και χτυπησαν τον ιδιωτικό φύλακα, ξεκίνησαν να βανδαλιζουν κτίριο χωρίς λόγο και αιτία.

Αρχισαν να πετάνε δεκάδες μεγάλες πέτρες σε λάμπες και τζαμαρίες με αποτέλεσμα να προκληθουν υλικές ζημιές. Στο μεταξύ ο φύλακας τράπηκε σε φυγή φοβούμενος για την ζωή του, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την εταιρία που εργάζεται και την αστυνομία.

Η ιδιωτική εταιρία φύλαξης έστειλε περιπολικό άμεσης επέμβασης σε διάστημα 8 λεπτών μετά την πρώτη ειδοποίηση από τον σεκιούριτι. Και το όχημα ωστόσο δέχτηκε επίθεση με πέτρες απο τους ανήλικους Ρομά.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι η αστυνομία αν και ειδοποιήθηκε τρεις φορές, δεν έφτασε ποτέ στο Ειδικό Σχολείο. Στο πρόσφατο παρελθόν, Ρομά είχαν εισβάλει ξανά στο σχολείο και είχαν αφαιρέσει τον εξοπλισμό της πισίνας που προορίζονταν για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες.

Δείτε φωτογραφίες:

received_921473961807728
received_1021838371715859
received_400488175090354
received_1181286132278459

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθρο

Omicron: Έχει «μίγμα μεταλλάξεων – Πότε θα ξέρουμε αν πιάνουν τα εμβόλια

Επόμενο άρθρο

Η μετάλλαξη Μποτσουάνα στην Ευρώπη – Στο Βέλγιο το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar