Άλλες τρεις παραλίες για την εξυπηρέτηση και των ατόμων με αναπηρία στην Εύβοια

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Πλέον στις παραλίες Ροβιές, Κάραβος και Δυτική παραλία Καρύστου,θα έχουν πρόσβαση και τα άτομα με κινητική αναπηρία.

Ολοκληρώθηκε χθες ή συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, της εγκατάσταση μηχανισμών πρόσβασης ΑΜΕΑ σε ακτές κολύμβησης, προϋπολογισμού 120.000, σε τρεις παραλίες του Νομού Εύβοιας που πληρούν τις προϋποθέσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα με κινητική αναπηρία ή περιορισμένη κινητικότητα να αποκτήσουν εύκολη και ασφαλή είσοδο στη θάλασσα.

Οι μηχανισμοί αυτοί, που αποτελούνται από τέσσερα βασικά μέρη, τον πύργο, το κάθισμα, τις ράγες και την κουπαστή και χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια ως μόνη πηγή τροφοδοσίας, είναι απόλυτα φιλικοί προς το περιβάλλον και παρέχουν στους χρήστες την ικανότητα αυτό-εξυπηρέτησης για την πρόσβασή τους στις παραλίες.


Ο Φάνης Σπανός με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, δήλωσε:

«Με τις εγκαταστάσεις αυτές τα άτομα με κινητικά προβλήματα δεν αποκτούν πρόσβαση μόνο στις παραλίες, αλλά και στις ίσες ευκαιρίες. Το δικαίωμα στην αναψυχή, τον τουρισμό και την άθληση ανήκει σε όλους και εμείς οφείλουμε να το διασφαλίζουμε. Βάζουμε τα δυνατά μας για να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη της Στερεάς Ελλάδας, ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη»

Πηγή: stereanews.gr

Προηγούμενο άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αυτές τις παραλίες έχουν εμφανιστεί τσούχτρες – Τι να προσέχετε

Επόμενο άρθρο

Επιληψία: Αίτια, συμπτώματα, παράγοντες κινδύνου και σωστή αντιμετώπιση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar