ΑμεΑ: Αναζητούν λύσεις για τις εγκαταστάσεις

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η οποία και συγκλήθηκε από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Κρήτης Γιώργο Βιδάκη, ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης δεσμεύθηκε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα συμβάλλει με όποιο τρόπο μπορεί για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων ζητημάτων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μάλιστα ο κ. Αρναουτάκης, η Περιφέρεια θα συμβάλει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της και στο μέτρο του εφικτού.

Ο πρόεδρος της περιφερειακής ομοσπονδίας ΑμεΑ Κρήτης και οι εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος ευχαρίστησαν δημόσια τον περιφερειάρχη αλλά και τον βουλευτή Ηρακλείου Νίκο Ηγουμενίδη, που παραβρέθηκε στη σύσκεψη επίσης, για την έμπρακτη στήριξη τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Στη σύσκεψη, στα γραφεία του Σωματείου Κρήτης στο Ηράκλειο,  συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου ανάπηρων πολιτών Χαράλαμπος Γερώνυμος, ο αντιπρόεδρος του νομαρχιακού σωματείου ΑμεΑ Ηρακλείου Γιάννης Ζερβάκης, ο γενικός γραμματέας του νομαρχιακού σωματείου ΑμεΑ Ηρακλείου Χαράλαμπος Δοξαστάκης, η ταμίας του νομαρχιακού τμήματος ΑμεΑ Ηρακλείου Χρυσούλα Τόλια και ο ταμίας της περιφερειακής ομοσπονδίας ΑμεΑ Κρήτης Παύλος Παπαδάκης.

Πηγή: patris.gr

Προηγούμενο άρθρο

Σοκ: 3 δισ. άνθρωποι χωρίς εμβόλια κορωνοϊού επειδή δεν υπάρχουν αρκετά ψυγεία για την συντήρησή τους

Επόμενο άρθρο

Μαγνήσιο: Πόσο χρειαζόμαστε καθημερινά – Σε ποιες τροφές θα το βρούμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar