Από μήνα σε μήνα η έναρξη λειτουργίας των ΚΑΠΗ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του πολυκοινωνικού, Χρήστο Γκουγκουλάκη για τις αρχές Δεκέμβρη αναβάλλεται η λειτουργία των ΚΑΠΗ και των ΚΔΑΠ ΑμεΑ στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας καθυστέρησης της ολοκλήρωσης των έργων και λάθος υπολογισμών.

Η έναρξη λειτουργίας των ΚΑΠΗ σε Αλεξανδρούπολη, Φέρες και Πέπλο φαίνεται να έχει καθυστερήσει τουλάχιστον δύο μήνες εξαιτίας της καθυστέρησης ολοκλήρωσης των εργασιών, και των δυσκολιώνπου έχουν προκύψει σχετικά με την ανάθεση των κυλικείων του ΚΑΠΗ σε ιδιώτη.

Στην περίπτωση δε των ΚΔΑΠ ΑμεΑ Φερών, είχε προγραμματιστεί να ανοίξουν και αυτά στις αρχές Οκτωβρίου. Το βασικότερο πρόβλημα που καθυστερεί την λειτουργία τους, αποτελούν οι ειδικές αδειοδοτήσεις που απαιτούνται.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Χρήστο Γκουγκουλάκη, στην περίπτωση των ΚΑΠΗ, η αναβολή και η μετάθεση της λειτουργίας τους από μήνα σε μήνα, σχετίζεται με την καθυστέρηση παράδοσης των χώρων από τους εργολάβους, καθώς και στη δυσκολία ανεύρεσης ιδιωτή για την ανάληψη της λειτουργίας του καφενείου σε Φέρες και Πέπλο, εξαιτίας του μικρού οικονομικού ενδιαφέροντος, που παρουσιάζουν.

Σχετικά με το μέλλον των ΚΑΠΗ, στην περίπτωση που δεν βρεθεί τελικά ιδιωτής, ούτε από τον διαγωνισμό στο Α΄ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης – ο οποίος βρίσκεται σε εκκρεμότητα ο κ. Γκουγκουλάκης υποστήριξε, ότι θα αιτηθεί την ανάληψη της λειτουγίας του καφενείου από το Πολυκοινωνικό του Δήμου.

Επιπροσθέτως αναφορικά με τα ΚΔΑΠ ΑμεΑ στις Φέρες, ο πρόεδρος του πολυκοινωνικού του Δήμου, έριξε την ευθύνη και πάλι στην ανάδοχο εταιρεία, η οποία καθυστερόντας τις εργασίες, παρεμποδίζεται η έγκριση των ειδικών αδειοδοτήσεων, που χρειάζονται έτσι ώστε να λειτουργήσουν.

Αυτό που μένει για άλλη μια φορά, είναι να φανεί, αν το χρονοδιάγραμμα το οποίο εκ νέου έχει τεθεί, θα τηρηθεί.

Πηγή: evrosonline.gr

Προηγούμενο άρθρο

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ΑμεΑ: Τρίτη η Μπουρνιά στη Γρανάδα

Επόμενο άρθρο

Αναβαθμίζεται η περιήγηση στην Κνωσό – Διευκολύνεται η προσβασιμότητα ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar