Αρνητικά τα αποτελέσματα σε ΚΔΗΦ ΑμεΑ και ΚΔΑΠμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Στον καθιερωμένο ,πλέον, επαναληπτικό έλεγχο από την ΚΟΜΥ Μαγνησίας, συμμετείχαν το Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και τα 2 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, του Δήμου Βόλου στις 25/02/21.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «πραγματοποιήθηκαν,συνολικά,56 δειγματοληψίες μέσω rapid tests για ανίχνευση του ιού Covid-19 στο προσωπικό και τους ωφελούμενους των, εν λόγω, δομών, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά στο σύνολό τους.

Εφαρμόζοντας με αυστηρότητα και συνέπεια όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης ενάντια στον ιό Covid-19, η ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ έχει καταφέρει ως σήμερα, να δημιουργηθεί αίσθημα ασφάλειας τόσο για τους ωφελούμενους που λαμβάνουν υπηρεσίες από τις συγκεκριμένες κοινωνικές δομές όσο και για εκείνους που, δεδομένων των συνθηκών, βρίσκονται σε κατ’οίκον περιορισμό και λαμβάνουν εξ αποστάσεως, υπηρεσίες.

Οι 3 Κοινωνικές Δομές που φιλοξενούν ΑμεΑ, απευθύνουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στις ΚΟΜΥ Μαγνησίας για την άψογη και διαρκή συνεργασία καθώς και για τον σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες των ΑμεΑ. Τηλ. επικοινωνίας ΚΔΗΦ ΑμεΑ: 24210 31860, email:kdhfkekpa@gmail.com».

Πηγή: magnesianews.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Tο ΔΠΘ προσβάσιμο πανεπιστήμιο που στηρίζει τα ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Πώς ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα: 10 απλοί κανόνες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar