Αττική Οδός: Δεν θα γίνουν οι αυξήσεις στα διόδια

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:
Η ανακοίνωση της εταιρείας

Δεν θα προχωρήσει τελικά η Αττική Οδός στις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, όπως ανακοινώθηκε. Οι αυξήσεις είχαν ανακοινωθεί τον Ιούνιο και θα γίνονταν σε δυο δόσεις.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αττικής Οδού δηλώνει ότι δεν θα εφαρμόσει τις αυξήσεις διοδίων τελών που ανακοίνωσε στις 14 Ιουνίου 2019», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αττικής Οδού.

Οι αυξήσεις προέβλεπαν ότι το διόδιο για τα ΙΧ αυξάνεται στα 3 ευρώ από την 1η Ιουλίου 2019 και στα 3,30 από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Σχετικά με την απόφαση του ΔΣ της Αττικής Οδού να μην εφαρμόσει την αύξηση των διοδίων που είχε ανακοινώσει πριν τις εκλογές, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όταν η Αττική Οδός ανακοίνωσε αυξήσεις στα διόδια, βρισκόμασταν στην αντιπολίτευση. Το στενό κομματικό μας συμφέρον ήταν η τοποθέτησή μας να περιοριστεί στο ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ… Όμως ξεκαθαρίσαμε, επίσης, ότι διαφωνούμε με αυτή την αύξηση γιατί είναι κοινωνικά άδικη. Σταθερά στην ίδια θέση επιμείναμε και όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Υπουργείου. Κι έτσι σήμερα, βλέπουμε με ικανοποίηση την απόφαση της Αττικής Οδού να μην εφαρμόσει τις αυξήσεις. Πάνω απ’όλα, το καλό του πολίτη».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής είχε τονίσει: «Θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξει αύξηση στα διόδια της Αττικής Οδού».

πηγή: newsbeast.gr

Προηγούμενο άρθρο

Ο Μάριος Ψαραδέλλης θα αγωνιστεί για καλύτερες συνθήκες μετακίνησης των ΑμεΑ στην πόλη

Επόμενο άρθρο

Β. Κικίλιας: «Ζήτημα ζωής ο εμβολιασμός που μας αφορά όλους»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar