Δασκάλα σε ειδικό σχολείο έκανε όλους τους μαθητές με σύνδρομο down παρανυφάκια στον γάμο της

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Παρανυφάκια στο γάμο: Ένας εκπαιδευτικός προσφέρει στα παιδιά. Εκείνα με τη σειρά τους ξέρουν να εκτιμούν όλα όσα πήραν από το δάσκαλό τους. Η σχέση, όμως, δασκάλου με μαθητή ειδικών αναγκών μπορεί να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Ένα παράδειγμα αποτελεί μία δασκάλα από το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η ίδια ήθελε να έχει δίπλα της, τους μαθητές της, ακόμη και την ημέρα του γάμου της.

Μαθητές, τα παρανυφάκια στο γάμο της Κέισι

Η Κέισι Φρεντς δεν έμεινε απλώς σε μία πρόσκληση. Αντίθετα, έκανε όλα τα παιδάκια με σύνδρομο down της τάξης της, παρανυφάκια. Τη συνόδεψαν λοιπόν με χαρά στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες ήταν μια πολύ ευχάριστη μέρα και για εκείνα. «Νιώθω αυτά τα παιδιά σαν οικογένειά μου», δήλωσε συγκινημένη η δασκάλα σε τοπικό μέσο. «Είναι οι πρώτοι μου μαθητές. Οι μοναδικοί μέχρι στιγμής κι έχω δεθεί τόσο πολύ μαζί τους που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα λείπουν από μια τόσο μοναδική στιγμή της ζωής μου», ανέφερε στη συνέχεια.

Οι μαθητές από την πλευρά τους δήλωσαν πως από όλη την ημέρα δεν θα ξεχάσουν τον πουρέ πατάτας και τον χορό. Φαίνεται ότι οι μικροί παράνυμφοι το χάρηκαν με την ψυχή τους. Δεν κατέβηκαν λεπτό απ’ την πίστα. «Ήταν συναρπαστικό, απίθανο», συνέχισε η Φρέντς. «Να τους έχω δίπλα μου. Να έχουν ενεργό ρόλο σε κάτι τόσο όμορφο. Είναι κάτι που με συγκινεί πραγματικά».

Πηγή: www.newsitamea.gr

Προηγούμενο άρθρο

Ημέρα του πατέρα: Πώς προέκυψε – Πότε καθιερώθηκε

Επόμενο άρθρο

ΟΠΕΚΑ επίδομα μειονεκτικών περιοχών: Αλλαγές για δικαιούχους. Ποια εισοδήματα δεν προσμετρώνται

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar