Δήμος Αθηναίων: Αποκαθίσταται το Πάρκο Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου έπιασαν δουλειά από το πρωί 

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είχε δεσμευτεί προεκλογικά στο να αλλάξει την όψη της Αθήνας και ειδικά σημείων που συγκεντρώνουν καθημερινά τόσο τους κατοίκους της πόλης, όσο και επισκέπτες. Και φαίνεται πως κάνει τον στόχο αυτό πραγματικότητα, μέσα από τις συντονισμένες δράσεις στις γειτονιές τους δήμου Αθηναίων για καθαρισμό και αποκατάσταση ζημιών.
Το πρωί της Πέμπτης, οι διευθύνσεις Καθαριότητας, Πράσινου και Ηλεκτροφωτισμού ξεκίνησαν από νωρίς την προσπάθεια… καλλωπισμού του πάρκου Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο.

ΛΟΦΟΣ_ΛΑΜΠΡΑΚΗ1

Κλαδευτήκαν τα δέντρα και οι θάμνοι, κουρεύτηκε το γρασίδι ενώ ταυτόχρονα φυτεύτηκαν καινούργια δέντρα και θάμνοι προκειμένου το πράσινο του πάρκου να συντηρηθεί αλλά και να εμπλουτισθεί. Επισκευάστηκαν τα σπασμένα παγκάκια και βάφτηκαν όπως επίσης οι κολώνες ηλεκτροφωτισμού, τα επιτραπέζια και επιστήλια καλαθάκια. Ταυτόχρονα αντιμετωπίζονται όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό, ενώ η δράση ολοκληρώνεται με πλήρη καθαρισμό και πλύσιμο του πάρκου και του πεζόδρομου.

ΛΟΦΟΣ_ΛΑΜΠΡΑΚΗ2

Και το πάρκο Λαμπράκη, ξεκίνησε λοιπόν να γίνεται ομορφότερο, πιο φωτεινό και πιο φιλικό για τους κατοίκους.

ΛΟΦΟΣ_ΛΑΜΠΡΑΚΗ5
ΛΟΦΟΣ_ΛΑΜΠΡΑΚΗ7
ΛΟΦΟΣ_ΛΑΜΠΡΑΚΗ8

Πηγή: attikanea.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Halloween: Το Google Doodle -Τι συμβολίζει, από που προέρχεται

Επόμενο άρθρο

Τα πάρκα γειτονιάς της Αθήνας – Τι είναι και πως μπορούμε να τα αποκτήσουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar