Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Παρεμβάσεις για την υποστήριξη των ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:
Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνεργάζεται με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», προκειμένου να δρομολογηθούν παρεμβάσεις σε διάφορα δημόσια κτίρια, για τη διευκόλυνση των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Στη δρομολόγηση παρεμβάσεων στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια»  (http://meallamatia.gr/) προχωρά ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, κατόπιν της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο, κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και στελέχη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ενημερώθηκαν από τον Ιδρυτή και Συντονιστή της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» Βαγγέλη Αυγουλά και τους συνεργάτες του, για τις παρεμβάσεις που προτείνονται να υλοποιηθούν.

Τα σημεία των παρεμβάσεων

Οι υποδομές και τα κτίρια στα οποία θα πραγματοποιηθούν άμεσα οι παρεμβάσεις είναι:

  • Το Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου
  • Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου
  • Τα Δημοτικά Ιατρεία
  • Η Δημοτική Βιβλιοθήκη
  • Το Κ.Α.Π.Η. Παλαιού Φαλήρου

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος παραλαμβάνοντας την σχετική μελέτη τόνισε μεταξύ άλλων:

«Σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» και τον Βαγγέλη Αυγουλά, υλοποιούμε αυτό που υποσχεθήκαμε και δεσμευθήκαμε: Πέντε χώροι του Δήμου Παλαιού Φαλήρου να μελετηθούν από τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν κινητικά προβλήματα και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Η δέσμευση μας δεν είναι μόνο ότι παραλαμβάνουμε την μελέτη αλλά το ότι έχουμε αποφασίσει να δώσουμε οριστική λύση στα προβλήματα πρόσβασης που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία».

Από την πλευρά του, ο Ιδρυτής και Συντονιστής της ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια» Βαγγέλης Αυγουλάς υπογράμμισε:

«Οι προτάσεις που παρουσιάστηκαν είναι πάνω από όλα ρεαλιστικές, κοστολογημένες, τεκμηριωμένες και άμεσα εφαρμόσιμες. Δεχτήκαμε να συνεργαστούμε και να αναλάβουμε το έργο γιατί από το κορυφαίο επίπεδο της διοίκησης του Δημάρχου και του Γενικού Γραμματέα, αλλά και μέσα από την καθημερινή συνεργασία και επαφή με την Διευθύντρια και τους υπαλλήλους των Τεχνικών Υπηρεσιών, νιώσαμε και έχουμε την ρητή διαβεβαίωση, ότι αυτή η μελέτη θα προχωρήσει και θα εφαρμοσθεί άμεσα».

Πηγή: nou-pou.gr

Προηγούμενο άρθρο

FDA: Αίτηση από Pfizer και BioNTech για τη χορήγηση 4ης δόσης εμβολίου στους άνω των 65 ετών

Επόμενο άρθρο

Υπουργείο Υγείας: Ξεκινούν οι δωρεάν μαστογραφίες σε 1,3 εκατομμύρια γυναίκες – Πώς θα κλείνονται τα ραντεβού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar