Δόμνα Μιχαηλίδου: Είμαστε δίκαιοι, το 2021 έρχονται αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Δόμνα Μιχαηλίδου: Έρχονται αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα

Καμία κατάργηση επιδόματος για τους ευάλωτους.
Κάθετη ότι δεν θα καταργηθούν τα επιδόματα για τις ευάλωτες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού εμφανίστηκε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε την Κυριακή ότι «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταργηθεί οποιοδήποτε επίδομα που προστατεύει τους πιο ευάλωτους».

«Δίνουμε δίκαια επιδόματα. Ο οδηγός που ακολουθείται ως προς την καταβολή των επιδομάτων είναι το εισόδημα και αντικειμενικά κριτήρια», σημείωσε η κυρία Μιχαηλίδου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου «συνδέσαμε επιδόματα με σχολική φοίτηση.» Επίσης, προανήγγειλε ότι σε όλα τα επιδόματα θα υπάρξουν αυξήσεις.

«Ο προνοιακός προϋπολογισμός για το 2021 είναι αυξημένος κατά 22%. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι αυξημένο κατά 15%. Το επίδομα παιδιού κατά 20%. Το στεγαστικό είναι αυξημένο κατά 34%».

Τέλος, είπε πως σε ό,τι αφορά τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που είναι χαμηλού ρίσκου αναμετάδοσης του ιού, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις ειδικές δομές για rapid test.

Πηγή: newsitamea.gr

Προηγούμενο άρθρο

Μπορεί να βοηθήσει συγκεκριμένη διατροφή στο Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών;

Επόμενο άρθρο

Κορωνοϊός: Δύο φάρμακα για την αρθρίτιδα μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου από σοβαρή COVID-19

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar