Εκατοντάδες παραλίες στην Ελλάδα γίνονται προσβάσιμες για ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Η είδηση δημοσιεύτηκε ακόμα και από τη διεθνή πλατφόρμα Goodnews Movement.

H δράση «Δημιουργία Ολοκληρωμένων Τουριστικών Προσβάσιμων Θαλάσσιων Προορισμών» έφερε αποτελέσματα: πάνω από 250 παραλίες σε όλη την Ελλάδα γίνονται προσβάσιμες για όλους.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, οι παρεμβάσεις στον ευρύτερο χώρο των παραλιών κολύμβησης αφορούν μη μόνιμες υποδομές, όπως ράμπες πρόσβασης και διαδρόμους στην παραλία, λυόμενα αποδυτήρια, φορητούς χώρους υγιεινής, χώρους σκίασης και προστασίας των λουόμενων, αλλά και χώρους στάθμευσης για ΑμεΑ.

Στόχος είναι η διασφάλιση της προσβασιμότητας στη θάλασσα ατόμων με αναπηρία και ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα, όπως ηλικιωμένοι, έγκυες γυναίκες, άτομα με κινητικές δυσκολίες, καθώς και η προβολή της Ελλάδας διεθνώς ως προσβάσιμου θαλάσσιου τουριστικού προορισμού.

Η είδηση δημοσιεύτηκε ακόμα και από τη διεθνή πλατφόρμα Goodnews Movement, που αναπαράγει καλές ειδήσεις από όλο τον κόσμο.

Για να βρείτε όλες τις προσβάσιμες παραλίες που έχουν ήδη διαμορφωθεί σε όλη τη χώρα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.accessiblebeaches.gr.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CsjU6RAOeaB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9176f8a5-627a-4426-8d39-0b902a52d8cd

Πηγή: marieclaire.gr

Προηγούμενο άρθρο

Είναι καρδιακή προσβολή ή καούρα;

Επόμενο άρθρο

Eπίπεδα γλυκόζης στο αίμα: Τι μπορεί να συμβεί αν είναι αυξημένα;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar