Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία: Δράση ενημέρωσης ΑμεΑ της Θεσσαλίας για τη στοματική υγεία

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ), σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας, πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση με θέμα «Στοματική Υγεία και Ποιότητα Ζωής» στη Γιάννουλη, στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΟΟ, Αθανάσιος Δεβλιώτης, και ο Ταμίας της ΕΟΟ, Αντώνης Καλλιφατίδης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Λάρισας, Θανάσης Μαμάκος, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τη σημασία της στοματικής υγείας.

Κύριος στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού, με ιδιαίτερη έμφαση στα άτομα με αναπηρία, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της στοματικής υγείας ως βασικού παράγοντα για την ποιότητα ζωής.

EOO 1

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε επίδειξη σωστού βουρτσίσματος των δοντιών και φροντίδας της στοματικής κοιλότητας, καθώς και συζήτηση όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις ενισχύοντας την κατανόηση και την ευαισθητοποίηση για την αξία της στοματικής υγείας.

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμο Λαρισαίων και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας για τη συνεργασία και τη στήριξή τους, καθώς και προς όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει η ομοσπονδία στην διοίκηση του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι δράσεις της ΕΟΟ συνεχίζονται σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο τους Έτους Στοματικής Υγείας 2024.

Πηγή: news4health.gr

Προηγούμενο άρθρο

Κορωνοϊός: Τριπλάσιες νοσηλείες μέσα σε δύο μήνες – Σε ποιο νοσοκομείο εντοπίζεται μεγάλη συρροή

Επόμενο άρθρο

ΑμεΑ: Νέες διευκρινίσεις του υπουργείου Εργασίας για τη χορήγηση της σύνταξης-Τι αναφέρει

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar