Εμβολιάστηκαν οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Με δεδομένο ότι τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις έχουν τεθεί σε προτεραιότητα από την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού για τον εμβολιασμό κατά του ιού Covid-19, στις 05/03/21 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ασφάλεια ο εμβολιασμός ωφελούμενων και προσωπικού του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.
Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και διαμορφώνοντας, καταλλήλως, τον χώρο που επιλέχθηκε για τον εμβολιασμό, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Υγείας της Λάρισας προέβη στον εμβολιασμό τους.

Αποτελεί υψίστης σημασίας να θωρακιστούν οι κοινωνικές δομές που, εν καιρώ πανδημίας, βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” ώστε να δημιουργηθεί και πάλι κλίμα ασφάλειας και να λαμβάνουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες που δικαιούνται οι ωφελούμενοί τους.

Το ΚΔΗΦ ΑμεΑ απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ΚΟΜΥ Λάρισας για τη διενέργεια των εμβολιασμών και την άριστη συνεργασία καθώς και στο προσωπικό του ΕΚΑΒ Βόλου για τη διάθεση ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών ώστε, σε περίπτωσης ανάγκης, να παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, ανήκει στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ-ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ». Τηλ.επικοινωνίας ΚΔΗΦ ΑμεΑ: 24210 31860
email:kdhfkekpa@gmail.com

Πηγή: magnesianews.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Ενεργοποίηση προγράμματος ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V θα παράγεται στην Ιταλία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar