Επίθεση με βιτριόλι: Διακοπή στη δίκη – Μετατροπή κατηγορίας θα ζητήσει η κατηγορούμενη

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Ζήτησα να μιλήσω στο τραγικό θύμα αυτής της υπόθεσης για να της εκφράσω την προσωπική μου συμπάθεια και συμπαράσταση, δήλωσε ο δικηγόρος της 36χρονης Έφης, Σάκης Κεχαγιόγλου

«Η κατηγορούμενη προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι», είπε η Ιωάννα  βγαίνοντας από το δικαστήριο όπου ξεκίνησε σήμερα η δίκη για την υπόθεση με το βιτριόλι.

Η δίκη, πάντως διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου , ενώ η κατηγορούμενη Έφη θα ζητήσει μετατροπή της κατηγορίας. Η εντολέας μου σήμερα επέλεξε να μην παραβρεθεί στο δικαστήριο, δήλωσε ο δικηγόρος της 36χρονης Έφης, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ιωάννα Παλιοσπύρου, επίθεση βιτριόλι

Όπως είπε, εκπροσωπήθηκε από τους συνηγόρους της. Ακόμη ανέφερε ότι στην πορεία θα εμφανιστεί και θα δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει να δώσει. «Εξέφρασα την άποψη ότι είναι λανθασμένη η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και θα πρέπει να τη μετατρέψει το δικαστήριο σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, όπως ορίζει η νομολογία. Ελπίζω να επικρατήσει η νομιμότητα και όχι η σκοπιμότητα», σημείωσε.

Διαφωνία ως προς τον νομικό χειρισμό 

«Ζήτησα να μιλήσω στο τραγικό θύμα αυτής της υπόθεσης για να της εκφράσω την προσωπική μου συμπάθεια και συμπαράσταση. Η συμπάθεια αυτή δε σημαίνει ότι θα περιορίσω την  άσκηση των υπερασπιστικών μου καθηκόντων. Η εντολέας μου έχει ομολογήσει την πράξη. Υπάρχει διαφωνία ως προς τον νομικό χαρακτηρισμό. Όλοι ξερουμε την έκβαση της δίκης», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε ότι Ιωάννα του είπε ότι «δέχεται αυτά που της είπα μέσα στο δικαστήριο. Την άκουσα ψύχραιμη και ότι διαχωρίζει τη διαχωρίζει το ανθρώπινο στοιχείο από το ρόλο μου ως υπερασπιστή. Εκφράζω τον θαυμασμό μου για το ψυχικό της σθένος αλλά δεν θα περιορίσω τα υπερασπιστικά μου καθήκοντα».

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθρο

Κορωνοϊός – Ανατροπή από νέα έρευνα για τις αποστάσεις – Τα δύο μέτρα δεν είναι αρκετά στους εσωτερικούς χώρους

Επόμενο άρθρο

Προς μίνι lockdown Πέλλα, Ημαθία, Πιερία και Καβάλα – Τα στοιχεία από τον επιδημιολογικό χάρτη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar