Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ: Ο αθλητισμός για όλους συνιστά ισχυρό μοχλό προσωπικής ανάπτυξης

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Το ευχαριστώ της ομοσπονδίας στο Μέγαρο Μαξίμου

Δίπλα στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών 5×5 βρέθηκε το Πρωθυπουργικό γραφείο όπως γνωστοποίησε με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.

Η ομοσπονδία διευκρινίζει πως με τη συνδρομή του Μέγαρο Μαξίμου εξασφαλίστηκαν τα απαραίτητα εφόδια που θα βοηθήσουν στην αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας«Ως Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και στο Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γεώργιο Σταμάτη για την ευγενική τους πρωτοβουλία να προμηθεύσουν με τον αναγκαίο αθλητικό εξοπλισμό την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Τυφλών 5×5, συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης της ομάδας και στη μεγιστοποίηση της επίδοσης  στους αγώνες», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

«Η σημαντική αυτή δωρεά ενισχύει τις προσπάθειες μας αποτελώντας ταυτόχρονα την έμπρακτη αναγνώρισή της, προς το έργο μας», επισημαίνουν ταυτόχρονα σημειώνοντας: «οι κ.κ. Δημητριάδης και Σταμάτης στηρίζουν ενεργά την προσπάθειά μας, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση του μηνύματος ότι ο αθλητισμός για όλους συνιστά ισχυρό μοχλό προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικής ενσωμάτωσης. Τους ευχαριστούμε».

https://www.facebook.com/eaomamea/posts/367836048471927

Πηγή: protothema.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Τέσσερις γυναίκες με αναπηρία μιλούν για τo δικαίωμά τους στη σεξουαλική ζωή

Επόμενο άρθρο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar