Έτρεξε στα 5χλμ. στο Αρκαλοχώρι ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:
WhatsApp Image 2022-10-02 at 18.17.49 (1).jpeg

Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της Κρήτης διεξήχθησαν χθες, με τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης να συγκεντρώνει τα βλέμματα χιλιάδων δρομέων, ενώ ο Υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, έδωσε το «παρών», συμμετέχοντας στα 5χλμ.

Μια απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση, με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, που προάγει τον δρομικό αθλητισμό και τον αθλητικό τουρισμό, προβάλλοντας την Κρήτη, τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Ο κ. Αυγενάκης έδωσε συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, στους τοπικούς φορείς για την καθοριστική συμβολή τους και στην Περιφέρεια Κρήτης για τη συνδιοργάνωση υπογραμμίζοντας ότι ένα χρόνο μετά τα πλήγματα που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός, το Αρκαλοχώρι στέκεται όρθιο, επουλώνει τις πληγές του, επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα και διψά για εκδηλώσεις όπως η σημερινή, με χαμόγελα, αισιόδοξα μηνύματα και θετική ενέργεια. 

310259118_733854781442778_2596441216720381396_n.jpeg

Εδώ η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη: facebook.com/avgenakis.gr

ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ – ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
Στην εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και τους παράλληλους αγώνες 10χλμ, 1.000μ για παιδιά και ΑΜΕΑ 200 μέτρων (των 5 χλμ αργότερα το μεσημέρι, όπου θα συμμετάσχω) μαζί με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας, Μανώλη Φραγκάκη, την κορυφαία μαραθωνοδρόμο της χώρας μας, Μαρία Πολύζου και τον πρόεδρο του διοργανωτή Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, Γιώργο Αλεβιζάκη.
Με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, επιστρέφει καλύτερος από ποτέ, προάγοντας τον δρομικό αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Ένα χρόνο μετά τα πλήγματα που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός, το Αρκαλοχώρι στέκεται όρθιο, επουλώνει τις πληγές του, επιστρέφει στην κανονικότητα και με την έμπρακτη και συνεχή στήριξή μας, αναβαθμίζει την αθλητική κουλτούρα της ευρύτερης περιοχής, προβάλλει το νησί μας και ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό.
Πολλά συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή, στους τοπικούς φορείς για την καθοριστική συμβολή τους και στην Περιφέρεια Κρήτης για τη συνδιοργάνωση. Μπράβο σε όλους».​

Πηγή: goodnet.gr

Προηγούμενο άρθρο

Χαρτογράφημα του «μικροβιώματος» του καρκίνου

Επόμενο άρθρο

Κορωνοϊός: Εάν αρρώστησε κάποιος στο σπίτι θα κολλήσετε σίγουρα και εσείς;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar