Η ΔΙΑΝΟΧ και ο Δήμος Χίου στηρίζουν τα ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Και φέτος ο Δήμος Χίου και η ΔΙΑΝΟΧ στο πλαίσιο της εφαρμογής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζουν δυναμικά τα ΑμεΑ και τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, προσφέροντας ένα τελευταίας τεχνολογίας αμαξίδιο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες ενός ωφελούμενου ατόμου.

Σε αυτήν τη βάση η ΔΙΑΝΟΧ  κατέβαλε το 80% του κόστους για την αγορά του εν λόγω υπερσύγχρονου αμαξιδίου, ενώ η αγάπη και το οικολογικό ενδιαφέρον των πολιτών κάλυψε το 20% της όλης προσπάθειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπηρετώντας πιστά το στόχο της η ΔΙΑΝΟΧ που αποσκοπεί στη βελτίωση του περιβάλλοντος και την προαγωγή της ανακύκλωσης ως τρόπου ζωής, συνδυάζει τις άοκνες προσπάθειες για την άρση των αποκλίσεων και των περιορισμών που εμποδίζουν την επικοινωνία και την ένταξη των ατόμων με κινητικά προβλήματα να συμμετάσχουν σε κοινωνικές δράσεις.

Τέλος, σε αγαστή συνεργασία με τη Δ/νση Πρόνοιας καταβάλλεται προσπάθεια για την επέκταση των τομέων στήριξης των ΑμεΑ, ενώ προς τους πολίτες απευθύνεται το κάλεσμα της ακόμα μεγαλύτερης ευαισθησίας και ενεργοποίησης ως προς την ανακύκλωση, αφού και με τη δική τους συμμετοχή ο στόχος αγοράς και δεύτερου αμαξιδίου θα είναι ευκολότερα επιτεύξιμος.

Πηγή: alithia.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Τέλος στα πλαστικά μια χρήσης – Δείτε ποια προϊόντα αποσύρονται

Επόμενο άρθρο

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Έκθεση φωτορεπορτάζ με εικόνες από την ζωή στην καραντίνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar