Καταρτίζει ανέργους ΑμεΑ ο δήμος Αθηναίων

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Υποβολή αιτήσεων έως την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023.

Πρόσκληση συμμετοχής στη Δράση «Κατάρτιση ανέργων στην εξυπηρέτηση-συνδιαλλαγή με άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις» για τον Δήμο Αθηναίων.

Το Ινστιτούτο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και Χρόνιες Παθήσεις, η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών αναμένεται να συνεργαστούν με τον Δήμο Αθηναίων και την ΕΑΤΑ ΑΕ στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Δίκτυο Κοινωνικής Προστασίας της Αθήνας – Open Social Net» και καλούν άνεργους, διαμένοντες στο Δήμο της Αθήνας, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη Δράση «Κατάρτιση ανέργων στην εξυπηρέτηση-συνδιαλλαγή με άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».

Πρόγραμμα κατάρτισης 

Οι συμμετέχοντες (25 άτομα) θα συμμετέχουν σε μια ολοκληρωμένη δράση επιμόρφωσης και κατάρτισης, διάρκειας συνολικά 122 εκπαιδευτικών ωρών σε:
• θεωρητική και βιωματική επιμόρφωση σε θέματα εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με Άτομα με αναπηρία (Άτομα με κινητική αναπηρία, Άτομα με κώφωση/ βαρηκοΐα, Άτομα με νοητική/ γνωστική/ αναπτυξιακή/ ψυχική αναπηρία και λοιπές αναπηρίες/ χρόνιες παθήσεις, Άτομα με οπτική αναπηρία)
• πιστοποιημένη κατάρτιση στη γραφή και ανάγνωση της Braille
• πιστοποιημένη κατάρτιση στον χειρισμό των βασικών εργαλείων ψηφιακού περιβάλλοντος γραφείου (Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Υπηρεσίες Διαδικτύου/Ηλεκτρονική Αλληλογραφία)UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άνεργοι, να διαμένουν στο Δήμο Αθηναίων, να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον Λυκείου και ηλικίας 18-60 ετών. Προτεραιότητα θα δοθεί στους υποψηφίους χαμηλών εισοδημάτων.

Υποβολή αιτήσεων

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους/ες έως την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 17.00.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Πηγή: workenter.gr

Προηγούμενο άρθρο

Δήμος Κοζάνης: Επιστροφή δημοτικών τελών για ΑμεΑ, πολύτεκνους και απόρους

Επόμενο άρθρο

«Κράκεν»: Πόσο πρέπει να μας ανησυχεί; – Δύο ειδικοί εξηγούν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar