Κέντρο Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»: Φαντασμαγορικό σόου με εκατοντάδες drones σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Ένα μοναδικό θέαμα με εκατοντάδες drones να πετούν ταυτόχρονα δημιουργώντας εντυπωσιακούς σχηματισμούς, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα με εκατοντάδες drones να πετούν ταυτόχρονα δημιουργώντας εντυπωσιακούς σχηματισμούς, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 25 χρόνια του Ιδρύματος και σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Δείτε το βίντεο:

Κέντρο "Σταύρος Νιάρχος": Φαντασμαγορικό σόου με εκατοντάδες drones σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς [βίντεο]
1

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Πρόκειται για μια προσπάθεια που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλαδα και η ιδέα ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες από την εταιρία viewmaster events και την SKY MAGIC από την Αγγλία.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αγκάλιασε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία και με εντολή του διοικητή της κ. Γεώργιο Δριτσάκο έδωσε τον καλύτερο της εαυτό ώστε να εκδοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες με την έκδοση NOTAM για την περιοχή, έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στη διοργάνωση και να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με ένα μαγικό show στον αττικό ουρανό, και το συγκεκριμένο show επαναλαμβανόταν καθε βραδυ στις 23.00 ώρα μέχρι το τέλος του Φεστιβάλ, χθες, Κυριακή 29 Αυγούστου.

Πηγή: thetoc.gr


Προηγούμενο άρθρο

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης εξασφάλισε το έκτο μετάλλιο της Ελλάδας

Επόμενο άρθρο

Το case study του Ισραήλ και η επίτευξη «ισορροπίας» με τον κορωνοϊό

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar