Κολυμβητήριο Ναυπλίου: Τοποθετήθηκε αναβατόριο για ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Ένας ειδικός μηχανισμός – αναβατόριο για την πρόσβαση των ΑμεΑ στην πισίνα τοποθετήθηκε σήμερα στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Το συγκεκριμένο αναβατόριο είναι πλέον στην διάθεση των ΑμεΑ που χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο ενώ η προμήθεια και λειτουργία του αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση των συνθηκών άθλησης και άσκησής τους.

«Ήταν μία πρωτοβουλία η οποία αποτελούσε υποχρέωσή μας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ναυπλιέων, «και στην προκειμένη περίπτωση η καλύτερη πρόσβαση των ΑμεΑ στην πισίνα είχε για εμάς προτεραιότητα, αφού δίνεται η δυνατότητα, πολύ πιο εύκολα από πριν και σε συνδυασμό με τα αποδυτήρια ΑμεΑ να κάνουν χρήση της πισίνας οι συνδημότες μας. Επισημαίνεται ότι ελάχιστα δημόσια κολυμβητήρια στην Ελλάδα διαθέτουν ανάλογο αναβατόριο», καταλήγει.

Σήμερα Πέμπτη 17 Ιουνίου έγινε παρουσίαση της λειτουργίας του και εκπαίδευση των προπονητών των σωματείων στην χρήση του.

Το αναβατόριο είναι δωρεά του δημότη κου Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου, στην μνήμη των γονέων του Μένιου και Ειρήνης Αναστασοπούλου.

Πηγή: anagnostis.org

Προηγούμενο άρθρο

Έρχεται υποχρεωτικός εμβολιασμός και προνόμια: Στο Μαξίμου η εισήγηση της Επιτροπής Βιοηθικής

Επόμενο άρθρο

Διαμαρτυρία γονέων παιδιών ΑμεΑ για τις περικοπές ειδικών θεραπειών

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar