Κορωνοϊός-Τσιόδρας: Με βραδύτερο ρυθμό η καμπύλη ανάπτυξης του ιού στη χώρα μας – ΒΙΝΤΕΟ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Aχτίδα ελπίδας για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε στη χθεσινή ενημέρωση, ότι η καμπύλη της αύξησης της επιδημίας στην Ελλάδα δείχνει επί του παρόντος βραδύτερο ρυθμό αύξησης σε σχέση με άλλες χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

“Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε όμως αλλάζει, οι κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις είναι τεράστιες, η ενότητα του κόσμου και οι αντοχές μας δοκιμάζονται” είπε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό για να συμπληρώσει “ο αγώνας είναι πανανθρώπινος”.

Επανέλαβε, στη συνέχεια, πως “εμείς στην πατρίδα μας πρέπει να παραμείνουμε και να συνεχίσουμε ενωμένοι, ακόμα και εντός των αναμενόμενων εκτιμήσεών μας η επιδημία δεν είναι αριθμοί, είναι αγαπημένοι, είναι ιερά πρόσωπα, όλοι είναι ιεροί, είναι ζωές” και υπογράμμισε πως η συμμόρφωση με τα αναγκαία προς το παρόν μέτρα είναι απαραίτητη για τον όσο το δυνατόν περισσότερο μετριασμό των συνεπειών της επιδημίας τις επόμενες εβδομάδες στη χώρα μας.

Πηγή: https://www.enikos.gr

Προηγούμενο άρθρο

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Σε 1,7 εκατ. μισθωτούς το επίδομα των 800 ευρώ – Όλο το πακέτο των νέων μέτρων

Επόμενο άρθρο

Κορονοϊός: Μήπως έχετε νοσήσει και δεν το ξέρετε – Δείτε τα σημάδια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar