Κοτανίδου: Το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι οι ανεμβολίαστοι

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Το μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι οι ανεμβολίαστοι, δήλωσε η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας & Εντατικής Θεραπείας, ΕΚΠΑ, Αναστασία Κοτανίδου

Όπως εξήγησε τα πράγματα είναι ζορισμένα σε κάποιες περιοχές εδώ και αρκετό καιρό καθώς υπάρχει κόσμος που αρνείται να χρησιμοποιήσει το μόνο όπλο που έχουμε και αυτό είναι το εμβόλιο.Στο γεγονός αυτό, οφείλεται κατά την κυρία Κοτανίδου η αύξηση στα εσαγωγές στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ. «Αυτό που έχουμε ως πρόβλημα είναι οι μη εμβολιασμένοι και είναι αυτοί που μπαίνουν στα νοσοκομεία. Μειόνοτητα είναι οι εμβολιασμένοι που νοσηλεύονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.Παράλληλα η καθηγήτρια επισήμανε ότι όσο αυξάνεται το ποσοστό εμβολιασμένων τόσο θα μειώνονται οι θάνατοι και οι ασθενείς που χρειάζονται νοσηλεία. Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο ένος lockdown, η κ. Κοτανίδου απάντησε ότι όποιοδήποτε κλείσιμο δεν θα αποδώσει περισσότερο από τα προηγούμενα, προσθέτοντας ότι είναι θέμα της κυβέρνησης τα μέτρα.

Χαρακτήρισε ακόμη δύσκολη την απόφαση να πάρουμε επιπλέον μέτρα για τους ανεμβολίαστους, ενώ για τις φετινές γιορτές ανέφερε ότι θα κάνουμε Χριστούγεννα όπως πέρσι με προσοχή και με τους γνωστούς μας.

Πηγή: businessnews.gr

Προηγούμενο άρθρο

ΠΟΫ – ECDC: Τα εμβόλια στην Ελλάδα έχουν σώσει 12.175 ζωές ανθρώπων

Επόμενο άρθρο

Omicron: Έχει «μίγμα μεταλλάξεων – Πότε θα ξέρουμε αν πιάνουν τα εμβόλια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar