Μωρό με σύνδρομο Down “παίζει” με τα μακαρόνια του και γίνεται viral

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Μια μητέρα της οποίας το μωρό έγινε star στα social media αφού αποφάσισε να φάει τα μακαρόνια του με έναν διαφορετικό τρόπο, εκφράστηκε θετικά για όσους δεν έκριναν το παιδί της για το γενετικό του πρόβλημα.

Όπως αναφέρει το BBC, η Emma Ayers ξεκίνησε να καταγράφει τον 12 μηνών Albie, αφού ο μικρός έριξε τα σπαγγέτι του πάνω στην κοιλιά του και άρχισε να την τρίβει.

Το βίντεο έγινε viral

https://www.facebook.com/PositiveaboutDownSyndrome/videos/2485032964936042/

Ο Albie, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, τρεφόταν με σωληνάκι μέχρι την ηλικία των 5 μηνών. Από τότε τον ενθάρρυναν να παίζει με το φαγητό του ως μέρος της ανάπτυξής του, αλλά το να «κάνει μπάνιο» με αυτό είναι κάτι νέο για την οικογένεια.

Η Ayers είπε: «Αν οι άνθρωποι μπορούν να αντλήσουν χαρά από τον Albie όπως εμείς, τότε είμαστε ενθουσιασμένοι. Όπως οι άλλοι δεν έχουν να τον καθαρίσουν μετά. Όλοι σχολιάζουν πόσο χαριτωμένο μωρό είναι, κανείς δεν ανέφερε τις λέξεις “Σύνδρομο Down”, δεν τον έκριναν.

Αν κάποιος που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς μπορεί να δει το βίντεο και απλώς να δει τον Albie και όχι τίποτα πίσω από αυτό, τότε αυτό που έγινε είναι εξαιρετικό».

Πηγή: www.newsbeast.gr
Original article: www.bbc.com

Προηγούμενο άρθρο

Γεραπετρίτης για ΑμΕΑ: Μέχρι τέλος του 2020 θα έχουν υλοποιηθεί όλες οι δεσμεύσεις

Επόμενο άρθρο

Διαβήτης: Η ορμόνη που αυξάνει τον κίνδυνο για τις γυναίκες και τον μειώνει για τους άνδρες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar