Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος ΑμεΑ από τον Μαλακόπουλο

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Βελτίωσε το δικό του Παγκόσμιο ρεκόρ, σημειώνοντας άλμα 7.04. Είναι ο πρώτος αθλητής με διπλό ακρωτηριασμό που έχει σπάσει το φράγμα των επτά.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον πλανήτη. Με άλμα στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε νέο Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος ΑμεΑ. Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος αθλητής σημείωσε άλμα 7.04 στο μήκος κατηγορίας Τ62.

Στις 27 Μαρτίου ο Μαλακόπουλος είχε βελτιώσει ξανά το δικό του Παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 7.00 μέτρα και έγινε τότε μάλιστα ο πρώτος αθλητής με διπλό ακρωτηριασμό που έχει σπάσει το φράγμα των επτά.

«7.04. Νέο Παγκόσμιο ρεκόρ.

Η μαγεία του αθλητισμού κρύβεται σε αυτή την αλλαγή συναισθημάτων. Πριν λίγες μέρες ήμουν χαμένος στις σκέψεις μου, δεν μπορούσα να πιστέψω το γεγονός ότι έσπασε το προσθετικό μου μέλος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τώρα δεν μπορώ να συγκρατήσω τη χαρά μου.

Αυτή η αλλαγή συναισθημάτων όμως δεν είναι γνώρισμα μόνο του αθλητισμού αλλά και της ζωής γενικότερα. Μετά από μια μεγάλη μπόρα ακολουθεί το ουράνιο τόξο. Πρέπει όμως να ανοίξουμε το παράθυρο και να το δούμε. Κανείς δεν θα το ανοίξει για εμάς.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα μηνύματα που μου στέλνετε. Until the next one» ανέφερε με μήνυμά του ο Στέλιος Μαλακόπουλος στο Instagram.

Πηγή: sport24.gr

Προηγούμενο άρθρο

Αρκουμανέας: Στις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους

Επόμενο άρθρο

Ξεπέρασαν τα 3 εκ. οι πλήρως εμβολιασμένοι πολίτες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar