ΟΔΙΚ – Τοίχος Αναρρίχησης ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 και από ώρες  08:30 έως 21:30, η κατασκευή του πρώτου Τοίχου Αναρρίχησης για AμεA, σε τοίχο του σχολικού συγκροτήματος που στεγάζει και το ΚΔΑΠ AμεΑ Ηλιούπολης. Εγκρίθηκε και παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Τον τοίχο κατασκεύασαν. εθελοντικά, στελέχη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο ΛΙ.Κ.) που είναι μόνιμοι υποστηρικτές του έργου του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια»

Τα Μέλη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων πoυ μετείχαν είναι οι Φεζουδης Κ Πρόεδρος, Χατζημαλλής Π, Λσυκάκη Ι Βρούτσης Ι., Φωτεινάκης Β., Κανελοπούλου Κ „ Πανατσής Κ , Παπαϊωάννου X.. Σταματοπούλσυ Ρ . Μαστροδήμα Π., Σχίζα Αι, Γλυκογιάννης X,, Ψαχούλας Γ, Κοκολης Γ , Ράμμου Μ , Παπαγεωργίου Ν , Παπαγεωργίσυ X . Σαββοπούλου Κ Χορηγοί της όλης κατασκευής ήταν ΑΗΕΡΑ ΜΙ-03 Θεσσαλονίκης «Αλέξανδρος ο Μέγας», ΚΑΡΡΑ GROUP SERVICES Ltd ΚΑΝΕLΟΡΟULOS WOOD & MATERIALS, Ενοικιάσεις – Τοποθετήσεις Σκαλωσιών «Μιχάλης». KATRADIS GROUP ΟF COMPANIES , Νίκος Παναγιωταράκος (Flip) και ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ (CATERING).

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού Κος Αταστάσιος Μπινίσκος, Ο Πρόέδρος του Δ.Σ Δάφνης-Υμηττού κος Δημητριος Βερύκιος, ο Ανπδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηλιούπολης, κος Γιάννης Πούλος, Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Προστασίας Περιβάλλοντος Ηλιούπολης, κος Γιάννης Αντζινάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κωστας Σεφτελής, ο Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Υμηττού κος Νικόλαος Μποζίκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης κος Παναγιώτης Κόκλας και ο κος Νίκος Παναγιοταράκος (Flip).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα παιδιά μας, τους εργαζόμενους, την διεύθυνση και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια»· προς την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) που οργάνωσε τήν όλη κατασκευή του έργου, τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιουπολης που είναι πάντα δίπλα μας, τους Χορηγούς για την κατασκευή του τοίχου καθώς και τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης – Υμηττού, όπου είναι η έδρα μας και στηρίζει κάθε δράση μας προς όφελος των παιδιών με αναπηρία και των οικογενειών τους. Με εκτίμηση Για το Δ.Σ. Ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κ. Στεφανίδης

Πηγή: hellenicmediagroup.com

Προηγούμενο άρθρο

Χαράλαμπος Γώγος για κορωνοϊό: Είμαστε πολύ κοντά στην κόκκινη γραμμή- Δεν φτάνει μόνο η μάσκα

Επόμενο άρθρο

Θεσσαλονίκη: Παρουσιάστηκε το πρώτο πανελλαδικά κοινόχρηστο ποδήλατο για ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar