Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεκαήμερο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ΑΜΕΑ στο Αργοστόλι

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Τις βάσεις για την ερχόμενη απαιτητική αλλά και δύσκολη εξαιτίας του κορωνοϊού σεζόν έβαλε η εθνική ομάδα ΑΜΕΑ πινγκ πονγκ σε δεκαήμερη συγκέντρωση προετοιμασίας στην Κεφαλονιά.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δεκαήμερο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ΑΜΕΑ στο Αργοστόλι

Συνθήκες ιδιαίτερες λόγω κορονοϊού, απόλυτη προσοχή στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αλλά και προσήλωση από αθλητές και προπονητές σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα δουλειάς.

Αυτή ήταν η εικόνα στη δεκαήμερη συγκέντρωση προετοιμασίας της εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατόμων με αναπηρίες στην Κεφαλονιά. Στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» του Αργοστολίου οι αθλητές της κλάσης 6 των ορθίων Κανέλλης-Μάριος Χατζηκυριάκος, Λευτέρης Μαύρης και Παναγιώτης Ιωάννου με καθημερινές διπλές προπονήσεις έβαλαν τις βάσεις για μία ακόμη δύσκολη χρονιά. Μαζί τους ήταν και αθλητές του ΑΣΕΑ Κεφαλονιάς, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Μουχθής δεν συμμετείχε λόγω της έξαρσης της πανδημίας τον τελευταίο καιρό.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης είχε διαθέσει ένα τραπέζι για τη διεξαγωγή της προετοιμασίας, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Πολυχρόνη Πολίτση. Στο τεχνικό τιμ ήταν και ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο σωματείο Εν Σώματι Υγιεί ΑΣ ΑΜΕΑ Βέροιας.

Ο Κανέλλης-Μάριος Χατζηκυριάκος, δευτεραθλητής Ευρώπης στο ομαδικό της κατηγορίας ΤΤ6 μαζί με τον Γιώργο Μουχθή το 2019 στο Χέλσινγκμποργκ της Σουηδίας, υπογράμμισε σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας: «Ήταν μια δύσκολη προετοιμασία, πολύ κουραστική, ιδιαίτερα λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν με την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Ομολογουμένως δεν ήταν απλό να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος, αλλά νομίζω ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι μετά το πέρας της προετοιμασίας αισθάνομαι ότι βρίσκομαι ξανά σε αγωνιστική τροχιά».

Πηγή: fosonline.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Τρία αμαξίδια για ΑμεΑ προσέφερε στην Περιφέρεια η Κοιν.Σ.Επ “Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα”

Επόμενο άρθρο

Κορωνοϊός: Πόσο επικίνδυνος είναι για κάθε ηλικία – Στοιχεία σοκ από νέες μελέτες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar