Αυγουστιάτικη Πανσέληνος: Όλες οι δωρεάν εκδηλώσεις για απόψε

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, κάτω από το Φεγγάρι του Οξύρυγχου.

Σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου θα απολαύσουμε το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές φεγγάρι για το 2020, το Φεγγάρι του Οξύρυγχου ή αλλιώς η Aυγουστιάτικη Πανσέληνος.

Τη νύχτα της Δευτέρας 3 Αυγούστου 2020, με το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου, 77 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα θα υποδεχθούν το κοινό, με εκδηλώσεις σε 37 από αυτά ενώ ακόμη 40 θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό.

Για μία ακόμη χρονιά, οι Περιφερειακές και Ειδικές Περιφερειακές Υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς προσφέρουν στους Έλληνες πολίτες, καθώς και στους ξένους επισκέπτες, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, την ωραιότερη νύχτα του ελληνικού καλοκαιριού.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την αποψινή βραδιά είναι κυρίως συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, ποιητικές απαγγελίες, προβολή ντοκιμαντέρ, εικαστικές εκθέσεις, καθώς και παρατήρηση των άστρων.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα τη Δευτέρα 3 Αυγούστου:

https://www.culture.gov.gr/el/SitePages/default.aspx

https://digitalculture.gov.gr/

Πηγή: www.news247.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠμεΑ

Επόμενο άρθρο

Κορωνοϊός: Έπεσε στα 45 έτη η μέση ηλικία των κρουσμάτων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar