Παρήγγειλαν καταστροφείς εγγράφων στα Υπουργεία -Ετοιμάζονται για αποχώρηση

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Για αποχώρηση, λόγω των επικείμενων εκλογών, ετοιμάζονται υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και σύμβουλοι υπουργείων και από τα στοιχεία προκύπτει ότι πιθανόν κάποιες υπηρεσίες ετοιμάζονται για καταστροφή εγγράφων.

Οπως προκύπτει από αποφάσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω των social media, τα υπουργεία και οι δημόσιες υπηρεσίες παραγγέλνουν το ένα μετά το άλλο, καταστροφείς εγγράφων.

Στις αποφάσεις που δημοσιεύει το iefimerida, φαίνεται πως καταστροφέα εγγράφων έχει αγοράσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του υπουργείου Εργασίας, το Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Ολες οι παραγγελίες έγιναν μέσα στον μήνα Μάϊο, λίγο πριν από τις ευρωεκλογές, ενώ δεν είναι σαφές ούτε έχει δοθεί καμία διευκρίνιση γιατί τόσες πολλές υπηρεσίες, τόσο μαζικά αποφάσισαν να παραγγείλουν καταστροφείς εγγράφων.

Σημειώνεται πάντως ότι η καταστροφή εγγράφων, προβλέπεται από τον νόμο και ορίζει αυστηρά ποια έγγραφα καταστρέφονται και ποια όχι, ενώ προκαλεί απορία η μαζική παραγγελία από πολλές και διαφορετικές υπηρεσίας, την ίδια ακριβώς περίοδο. Παραγγελία καταστροφέα εγγράφων έκανε ακόμα- σύμφωνα με πληροφορίες- και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Την ίδια ώρα υπάρχουν καταγγελίες για μεταφορά εγγράφων με κούτες και σακούλες σκουπιδιών από το κτήριο που στεγάζεται το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αλλά και από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.

Οι παραγγελίες για καταστροφείς εγγράφων
Η πρώτη παραγγελία γίνεται για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η δεύτερη παραγγελία για καταστροφέα εγγράφων γίνεται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τις ανάγκες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Και το Υπουργείο Εξωτερικών παρήγγειλε καταστροφέα εγγράφων, ενώ και αυτή η παραγγελία έγινε λίγες ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές.

Την ίδια ακριβώς ημερομηνία με το Υπουργείο Εξωτερικών και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας παραγγέλνει καταστροφέα εγγράφων και μάλιστα μεγάλου όγκου.

Τα έγγραφα ανήρτησε στο διαδίκτυο ο χρήστης του Twitter με το ψευδώνυμο Georgy Zhukov.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθρο

ΕΟΠΥΥ: Επιπλέον δωρεάν εξετάσεις σε καρκινοπαθείς

Επόμενο άρθρο

Η Άαρον Φίλιπ, το μαύρο transgender μοντέλο με αναπηρία, στο πρώτο της μεγάλο εξώφυλλο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar