Πέρυσι ξέχασαν παιδί ΑμεΑ σε σχολικό, φέτος γύρισε σπίτι με εκδορές στο μπράτσο

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Οι γονείς καταγγέλλουν κακοποίηση του παιδιού τους με αυτισμό – Κατέφυγαν στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.

Στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο κατέφυγαν γονείς παιδιού με αυτισμό. Πριν ένα χρόνο, το παιδί ξεχάστηκε μέσα στο σχολικό λεωφορείο και τώρα επέστρεψε με εκδορές στο μπράτσο. Οι γονείς του μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Πήρα τηλέφωνο τη δασκάλα και παραδέχθηκε ότι αυτή το έκανε, στην προσπάθεια, όπως είπε να τον συγκρατήσει για να μην αυτοτραυματιστεί. Δεν με ενημέρωσαν, όμως, ότι είχε κάποια κρίση», είπε η μητέρα του παιδιού στο Star, ενώ ο πατέρας του υπογραμμίζει πως οι ίδιοι, αν και δεν είναι ειδικοί σε παιδιά ΑμεΑ, δεν έχουν κάνει ποτέ τέτοιου είδους σημάδια του παιδιού τους: «Εμείς δεν του έχουμε κάνει ποτέ σημάδια και είμαστε απλοί γονείς δεν είμαστε ειδικοί«.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί υπηρεσιακά η διαδικασία και ότι θα γίνει ό,τι προβλέπεται για το συμβάν.

Είχαν ξεχάσει τον Φίλιππο μέσα στο σχολικό λεωφορείο πριν από έναν χρόνο

Πριν έναν χρόνο, το αγόρι ξεχάστηκε κλεισμένο μέσα στο σχολικό λεωφορείο για τρεις ολόκληρες ώρες. Μια γειτόνισσα είδε το παιδί μέσα στο όχημα που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του οδηγού και ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως λένε οι γονείς του, ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί ανέφερε ότι ήταν σαν να ήταν ξεχασμένο μέσα σε φούρνο.

Τότε, είχε γίνει αυτεπάγγελτα μήνυση, ενώ τώρα οι γονείς κάνουν νέο αίτημα στην Εισαγγελία.

Πηγή: makthess.gr

Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επαγγελματική κατάρτιση ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Καρκίνος του πνεύμονα: Διαγνωστικό εργαλείο του ΑΠΘ θα τον ανιχνεύει σε πρώιμο στάδιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar