Πρωτόγνωρη εμπειρία για τα ΑμεΑ της δομής Αμπελώνα

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Σε απόλυτη εγρήγορση και ετοιμότητα βρέθηκε το προσωπικό της Δομής Αμπελώνα κατά τη διάρκεια του σεισμού που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Λάρισας καθώς μέσα σε λίγα λεπτά άδειασε όλο το κτίριο, μεταφέροντας τους περιθαλπόμενους, κλινήρεις και περιπατητικούς, στον ασφαλή περιβάλλοντα χώρο.

Ταυτόχρονα, σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο, πάρθηκαν άμεσα αποφάσεις που αφορούσαν στην ασφάλεια των περιθαλπομένων και των εργαζομένων αφού δεν χρειάστηκαν παρεμβάσεις παρά μόνο προληπτικά μέτρα.

Οι δε περιθαλπόμενοι μας βίωσαν τον προαυλισμό τους ως εκδρομή, με την καθησυχαστική συμπεριφορά προϊσταμένων και λοιπού προσωπικού. Άμεσο και συγκινητικό ήταν και το ενδιαφέρον της Υφυπουργού κας Δόμνας Μιχαηλίδου, για την ασφάλεια όλων των περιθαλπομένων και των εργαζομένων των δομών του ΚΚΠΠ Θεσσαλίας καθώς επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο κα Δήμητρα Παππά εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή της.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προσωπικά τον περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό που με εντολή του, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων κος Ντάγιας Χρήστος και η προϊσταμένη τμήματος δομών και περιβάλλοντος κα Κωστούλη Βάια, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μας .

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ σε όλους όσους μας νοιάζονται και μας το επικοινωνούν με κάθε τρόπο.

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο άρθρο

Νέα ευρωπαϊκή στρατηγική για τα δικαιώματα των ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Δήμος Μεσολογγίου: To «Βοήθεια στο Σπίτι» συνδράμει ηλικιωμένους και ΑμεΑ που δεν μπορούν να μετακινηθούν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar