Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ η «Μεγαλόνησος»

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Το αθλητικό σωματείο ΑμεΑ «Μεγαλόνησος» θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, που θα διεξαχθεί από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου.

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ. Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό η αποστολή είναι περιορισμένη και η «Μεγαλόνησος» θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με 7 αθλητές.

Ενας από αυτούς, ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Ρίο, Μανώλης Στεφανουδάκης, δηλώνει για τη συμμετοχή του τα εξής: «Είναι η πρώτη αθλητική διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε στην μετά COVID-19 εποχή κι ελπίζουμε να έχουμε τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε και στο Μαρόκο στην αρχή του έτους. Η προετοιμασία μας ήταν δύσκολη  λόγω των περιοριστικών μέτρων ,παρόλα αυτά ήταν αδιάκοπη και με κάθε δυνατό τρόπο κάναμε την προπόνηση μας σε καθημερινή βάση. Πάμε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που παρά τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας συνεχίζουν να με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και αυτή την αθλητική χρονιά», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους χορηγούς του και την Περιφέρεια Κρήτης.AdvertisementEnd of break ads in 4s

Οσον αφορά την ενημέρωση από τη «Μεγαλόνησο» έχει ως εξής:

Έφτασε σήμερα στην Αθήνα η ομάδα Στίβου του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020 που θα διεξαχθεί από τις 31 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου στο κεντρικό στάδιο του Ο.Α.Κ.Α.

Φέτος το σωματείο μας θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2020 με 7 αθλητές. Λόγω της όλης κατάστασης λόγω Covid η αποστολή του σωματείου που θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου είναι περιορισμένη.

Οι αθλητές μας θα λάβουν μέρος σε πολλά αγωνίσματα και θα συναγωνιστούν με σπουδαία ονόματα του στίβου. Οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί καθώς πολλοί από τους αθλητές μας κυνηγάνε να πιάσουν το όριο για την πρόκριση.

Πηγή: flashnews.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Σε τροχιά υλοποίησης η προσβασιμότητα της Λάρισας για τα ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Στόχος βανδαλισμών το μηχάνημα για ΑμεΑ στην παραλία Ιουλία

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar