Το 3ο επεισόδιο «Τα Νέα της Ε.Σ.Α.μεΑ.» είναι εδώ!

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Τρίτο επεισόδιο για την 15θήμερη διαδικτυακή ενημερωτική εκπομπή «Τα Νέα της ΕΣΑμεΑ», η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια η Συνομοσπονδία, ώστε να φτάσει κοντά σε κάθε άτομο με αναπηρία και χρόνια πάθηση, στις οικογένειές τους αλλά και σε κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται να μάθει για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.

Σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το 3ο επεισόδιο και όπως πάντα να μας στείλετε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας. Η βοήθειά σας ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να φτάσει η φωνή του αναπηρικού κινήματος σε κάθε γωνιά της χώρας είναι πολύτιμη. Στο 3ο επεισόδιο μαζί μας είναι ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Αν. Μακεδονίας – Θράκης και πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Καβάλας Σμαράγδος Κρεμμύδας, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Στην παρουσίαση της εκπομπής είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης ενώ στη διερμηνεία της Νοηματικής η Νεφέλη Ράντου. Στο πλαίσιο της προσβασιμότητας η εκπομπή προσφέρεται και με ελληνικούς υπότιτλους. Προβάλλεται στο κανάλι της Ε.Σ.Α.μεΑ. στο youtube, παρουσιάζεται στα κοινωνικά δίκτυα της Ε.Σ.Α.μεΑ. και προωθείται σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την επικράτεια.

Το 3ο επεισόδιο youtube.com Καλή θέαση!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.

Προηγούμενο άρθρο

Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Επόμενο άρθρο

Καρκίνος. Η καρδιοπάθεια ευθύνεται για 1 στους 10 θανάτους σύμφωνα με νέα μελέτη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar