Το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης έχει ανάγκη από ρούχα και παιχνίδια – Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

To Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, μέσω της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης , κας Όλγα Πολίτη, απευθύνει έκκληση για είδη ρουχισμού, παιχνίδια, υλικά χειροτεχνίας, βιβλιοθήκες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές για παιδιά ηλικίας 8-18 ετών.

Πού μπορείτε να προσφέρετε τα πράγματα

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να επισκεφτούν το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης καθημερινά από τις 6.00μμ έως τις 8.00μμ (Απόλλωνος 28, Λαιμός Βουλιαγμένης, τηλ. 2108962076).

Η ιστορία του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης

Το εκκλησιαστικό ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης, ιδρύθηκε το 1920 για να φιλοξενήσει παιδιά που είχαν χάσει τους γονείς τους στη Μικρασιατική καταστροφή, ενώ στη συνέχεια ορφανά από τον πόλεμο του ’40. Σήμερα φιλοξενούνεται παιδιά για λόγους κυρίως οικονομικούς. Τα παιδιά διαμένουν μέσα στο Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο και φοιτούν στα δημόσια σχολεία της περιοχής της Βουλιαγμένης. Τα αιτήματα για την εισαγωγή των παιδιών γίνονται στην Αρχιεπισκοπή και εξετάζονται από κοινωνικούς λειτουργούς. Οι λόγοι που πηγαίνουν τα παιδιά στο κέντρο φιλοξενίας ειναι κατά κύριο λόγο οικονομικοί. Το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βουλιαγμένης απαρτίζεται από  εξειδικευμένο προσωπικό, καθηγητές, κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο, καθώς και βοηθητικό προσωπικό.

Δείτε το κείμενο της έκκλησης

Πηγή: www.infokids.gr

Προηγούμενο άρθρο

Η Ιαπωνία ξεκινά δοκιμές για τον covid-19 με φάρμακα κατά του HIV

Επόμενο άρθρο

Η νόσος που απειλεί έναν στους δέκα – Τι αλλάζει στη θεραπεία της

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar