Το SeaTrac Γλυφάδας απέκτησε τηλέφωνο εξυπηρέτησης για ΑμεΑ και άτομα με κινητικές δυσκολίες

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Τo SeaTrac Γλυφάδας, το σύστημα κολύμβησης για ΑμεΑ και άτομα με κινητικές δυσκολίες, με τις περισσότερες χρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, διαθέτει πλέον και τηλεφωνικό αριθμό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το σύστημα SeaTrac στη Γλυφάδα, το οποίο έχει αναδειχθεί ως το πλέον δημοφιλές πανελλαδικά για άτομα με αναπηρίες και κινητικές δυσκολίες, ενισχύει τις υπηρεσίες του με την προσθήκη τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6956 306451, από τις 8:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα τις καθημερινές και από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το σύστημα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Στη Γλυφάδα μας όλοι οι πολίτες, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αποκλεισμούς, απολαμβάνουν το αγαθό του ήλιου και της θάλασσας. Τα δύο SeaTrac της δημοτικής μας παραλίας λειτουργούν με ολοκληρωμένη υποδομή και με υποστηρικτικό προσωπικό, ώστε να είναι η κολύμβηση εύκολη και απολαυστική για όλους. Με την ανάπλαση της παραλίας μας, όλοι χαίρονται ισότιμα το αγαθό του θαλασσινού μπάνιου, σε αναβαθμισμένο περιβάλλον.»

Το SeaTrac στη Γλυφάδα προσφέρει στους χρήστες του ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα κολύμβησης, το οποίο τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τη θάλασσα με ασφάλεια και ευκολία. Η νέα τηλεφωνική υπηρεσία έχει ως στόχο να βελτιώσει περαιτέρω την εμπειρία των χρηστών, παρέχοντας άμεση πληροφόρηση και βοήθεια.

Την ευθύνη και τον συντονισμό του συστήματος έχει αναλάβει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, ιατρός Γιώργος Ταβερναράκης, ο οποίος επιβεβαιώνει τη δέσμευση του δήμου στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες με ειδικές ανάγκες.

Με τη νέα αυτή πρωτοβουλία, η Γλυφάδα συνεχίζει να πρωτοπορεί στην παροχή ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία παραλίας για άτομα με αναπηρίες.

Πηγή: alimosonline.gr

Προηγούμενο άρθρο

Εξωδικαστικός: Τα ΑμεΑ στους ευάλωτους με διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια

Επόμενο άρθρο

ΑΣΕΠ: Τον Ιούνιο ο διαγωνισμός για 1.600 προσλήψεις ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar