Τοποθετήθηκαν τα Seatrac για τα ΑμεΑ στην παραλία Γλυφάδας

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Τοποθετήθηκαν  στην παραλία της Γλυφάδας, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, τα δύο Seatrac, για τα ΑμεΑ, όπως ενημερώνει  ο Δήμος Γλυφάδας.

Ενημερώνει  επίσης, ότι οι υποδομές για τα Άτομα με Αναπηρία, τοποθετήθηκαν στο ίδιο σημείο της παραλίας, αναφέροντας εμφατικά, ότι έχουν καταγράψει επί σειρά ετών πανελλαδικό ρεκόρ χρήσεων και συμπληρώνουν το «ψηφιδωτό» των εγκαταστάσεων που δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα όμορφο καλοκαίρι για όλους.

«Οι συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, σε κάθε της έκφανση και σε κάθε δραστηριότητα», επισημαίνει οδήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου, για να συμπληρώσει ότι: «Όλα τα τελευταία χρόνια, ήταν πρώτα σε χρήση πανελλαδικά! Κι αυτό, επιτρέψτε μου να πω, οφείλεται στο ότι η υποδομή που δημιουργήσαμε δεν περιορίστηκε σε αυτό τον καινοτόμο μηχανισμό, που βοηθά τα άτομα με αναπηρία ή κινητικά προβλήματα στην αυτόνομη πρόσβασή τους στη θάλασσα. Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση, που ξεκινάει από το χώρο στάθμευσης και τις τουαλέτες για ΑμεΑ και φτάνει στο σημείο που μπαίνουν πια στη θάλασσα. Διασφαλίζουμε σε χιλιάδες συμπολίτες μας την προσβασιμότητα και την ανεξάρτητη διαβίωση, έμπρακτα».

Πηγή: kede.gr

Προηγούμενο άρθρο

Η αποϊδρυματοποίηση, το μεγαλύτερο στοίχημα της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ ΑΜΘ.

Επόμενο άρθρο

Για ΑμεΑ ή…για τα μάτια του κόσμου;

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar