Βουλευτικές εκλογές 2019: Αλλαγές στα εκλογικά τμήματα -Ελέγξτε πού ψηφίζετε

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Να αναζητήσουν και να επιβεβαιώσουν, εκ νέου, το εκλογικό τμήμα όπου ψηφίζουν καλεί το υπουργείο Εσωτερικών τους ψηφοφόρους των βουλευτικών εκλογών 2019 της Κυριακής, καθώς υπάρχουν αλλαγές στα εκλογικά κέντρα.

Το ΥΠΕΣ, που έχει δημοσιοποιήσει έναν αναλυτικό οδηγό για τις βουλευτικές εκλογές 2019, επισημαίνει ότι τα εκλογικά τμήματα θα είναι λιγότερα από ό,τι ίσχυσε στις τετραπλές κάλπες (ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές) του Μαΐου.

Οι εκλογείς μπορούν αναζητούν το εκλογικό τμήμα στο οποίο μπορούν να ψηφίσουν μέσω της ειδικής πλατφόρμας «Μάθε που ψηφίζεις», που έχει θέσει σε λειτουργία το υπουργείο Εσωτερικών για τις βουλευτικές εκλογές 2019.

Τα μόνα στοιχεία που ζητούνται από την εν λόγω πλατφόρμα είναι το ονοματεπώνυμο, τα ονόματα πατρός ή και μητρός ή και το ΑΦΜ.

Βουλευτικές εκλογές 2019: Εκπτώσεις για τις μετακινήσεις

Σε περίπτωση, ωστόσο, που κάποιος πολίτης αντιμετωπίσει πρόβλημα κατά τη καταχώριση των στοιχείων του, μπορεί να επικοινωνεί στον τηλεφωνικό αριθμό 213.136.1500.

Υπενθυμίζεται ότι για τους σκοπούς των βουλευτικών εκλογών 2019 η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για εκλογείς, δικαστικούς αντιπροσώπους και μέλη εφορευτικών επιτροπών.

Ταυτόχρονα, για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα θα ισχύσει η ελεύθερη διέλευση οχημάτων από τους σταθμούς διοδίων των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο άρθρο

7 σημάδια που δείχνουν πως ίσως έχετε κάποιο αυτοάνοσο νόσημα

Επόμενο άρθρο

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε προεκλογικό βίντεο αλλά δεν αναφέρει πουθενά το ΚΙΝΑΛ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar