“Άβατον” η παραλία της Νέας Χώρας στα Χανιά για ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Η ανευθυνότητα και η αδιαφορία βασιλεύουν στα Χανιά, όπου καθημερινά οι κάτοικοι της πόλης κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την πρόσβαση των Ατόμων με ειδικές Ανάγκες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες η παραλία Χανίων, όπου η συμπεριφορά κάποιων ασυνείδητων, έχει καταστήσει την περιοχή “άβατον” για κάποιους Χανιώτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κίνησης ή όρασης, αλλά και οικογένειες με μωρά και καροτσάκια.

Σαν να μην έφτανε το (μόνιμα), σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη, παρκαρισμένο όχημα πάνω στην ειδική διάβαση των ΑμεΑ, που φυσικά δεν είναι το μοναδικό, ήρθε και ο Δήμος των Χανίων να τοποθετήσει και αυτές τις τεράστιες πέτρες, με κίνδυνο να σκοντάψει κάποιος και να τραυματιστεί. 

Σήμερα Κυριακή, με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών μετά τις πρόσφατες κακοκαιρίες καθάρισαν τον χώρο έξω από τα μαγαζιά τους για να έχουν πρόσβαση οι πελάτες τους.

Δυστυχώς όμως δεν επέδειξαν την ίδια ευαισθησία και για την πρόσβαση των ΑμεΑ, που προφανώς θεώρησαν ότι λόγω της κατάστασής τους, θα κλειστούν για μια ακόμη φορά στα σπίτι τους…

Πηγή: zarpanews.gr

Προηγούμενο άρθρο

«Παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω»: Η Μαίρη Συνατσάκη για το πρόβλημα υγείας και τις κρίσεις πανικού – βίντεο

Επόμενο άρθρο

Κοροναϊός: Αναστολή οργανωμένων εκδρομών από την Κίνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar