Χορήγηση ηλεκτροκίνητων και παιδικών αναπηρικών αμαξιδίων σε ανασφάλιστα Άτομα με Αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, κατοίκους Δήμου Αθηναίων

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης  «Δίκτυο Κοινωνικής Προστασίας της Αθήνας – Open Social Net», η οποία συγχρηματοδοτείται από το  Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020» και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (κωδικός ΟΠΣ 5074888), η E.A.T.A. Α.Ε. καλεί διαμένοντες στο Δήμο της Αθήνας, πολίτες με αναπηρία να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη δράση «Χορήγηση ηλεκτροκίνητων και παιδικών αναπηρικών αμαξιδίων σε ανασφάλιστα Άτομα με Αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, κατοίκους Δήμου Αθηναίων» που αφορά στη διανομή σε ανασφάλιστους διαμένοντες στο Δήμο Αθηναίων παιδικών αναπηρικών αμαξιδίων, καθώς και ηλεκτροκίνητων αναπηρικών αμαξιδίων (απλών ή τύπου scooter, ελαφρών ή ενισχυμένων).

Η δράση έχει ως βασικό στόχο διευκόλυνση της προσβασιμότητας στον αστικό ιστό, βελτιώνοντας την καθημερινότητα του ατόμου με βαριά κινητική αναπηρία, συμβάλλοντας στην δυνατότητα αυτόνομης μετακίνησής του στο δημόσιο χώρο, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και μακροπρόθεσμα στην κοινωνική του ένταξη. Προτεραιότητα θα δοθεί σε αιτούντες που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομικά θέση.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους /ες έως την Πέμπτη 20/04/2023, και ώρα 17.00.

Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης

Δείτε την Απόφαση Τροποποίησης της Πρόσκλησης

Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθρο

Κρυολόγημα ή αλλεργική ρινίτιδα; Πώς θα καταλάβουμε τη διαφορά

Επόμενο άρθρο

Άσκηση: Μπορεί να αναστρέψει τη φθορά του εγκεφάλου σε 6 μήνες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar