Δική του στέγη αποκτά ο Σύλλογος ΑμεΑ Τήνου

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Κι αν κάποιος στην ανατολή
τα παραθύρια κλείσει,
ξέρω εγώ να καρτερώ
τον ήλιο για τη δύση!
(Κώστας Χατζής, από το άλμπουμ «ο γιος της άνοιξης»

Και περιμέναμε και ελπίζαμε και ονειρευόμασταν!

Και να, που δώδεκα χρόνια μετά το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα! Και αποκτούμε δική μας στέγη! Ένα χώρο προσβάσιμο, χώρο δραστηριοποίησης των μελών μας, νόμιμη έδρα του σωματείου!

Υπογράφτηκε σήμερα από το Δήμαρχο Τήνου κ. Γιάννη Σιώτο, την Πρόεδρο και τη Γραμματέα του Δ.Σ. του σωματείου μας κ. Τριάδα Ζέρβα-Απέργη και κ. Αικατερίνη Σπυριδάκη, το ιδιωτικό συμφωνητικό δωρεάν παραχώρησης χρήσης τμήματος ακινήτου λόγω χρησιδανείου, μετά την με αρ. 032/2023 ομόφωνη απόφαση της με αρ. 09/14-03-2023 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου (ΑΔΑ:ΨΛΙ8ΩΗ6-ΗΞΣ).

Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο Τήνου για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας (με αρ. 5/08-03-2023) για ανεύρεση στέγης μετεγκατάστασης του σωματείου, μετά την κατεδάφιση για ανακατασκευή του κτιρίου «Αιολίς», όπου προσωρινά στεγαζόταν το σωματείο.

Ευχαριστούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, που αποδέχτηκαν και ψήφισαν ομόφωνα την πρόταση του κ. Δημάρχου για τη δωρεάν παραχώρηση στο σωματείο, τμήματος του κτιρίου όπου στεγάζεται το Κ.Α.Π.Η. Τήνου.

Κι αν οι αντοχές των ανθρώπων που διεκδικούν και αγωνίζονται για τα αυτονόητα συνήθως μειώνονται και ατονούν, εμείς οι άνθρωποι του «έχουμε δικαίωμα» συνεχίζουμε να πιστεύουμε στο όνειρο και να καρτερούμε να δούμε τον ήλιο στην υλοποίηση των οραμάτων μας, και ας είναι και στη δύση!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Τριάδα Ζέρβα-Απέργη

Προηγούμενο άρθρο

Κατάθλιψη: Φέρνει τα πάνω-κάτω στο ανοσοποιητικό σύστημα – Οι δείκτες που το αποκαλύπτουν

Επόμενο άρθρο

Εκλογές 2023: Πώς και πού θα ψηφίσουν ΑμεΑ, ένστολοι, ναυτικοί και Έλληνες του εξωτερικού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar