Δικτύωση του ΚΔΗΦ-ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση δικτύωσης της κοινωνικής λειτουργού του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2021-2027, με την κοινωνική λειτουργό της Μονάδας Αντιμετώπισης Νόσου Αλτσχάιμερ , κα Σουσουρή Μάγδα.

Σκοπός της συνάντησης, αποτέλεσε η ενημέρωση για την λειτουργία των δυο δομών και η ανταλλαγή ενημερωτικού υλικού για τους τρόπους παρέμβασης σε άτομα που διαγιγνώσκονται με άνοια τύπου Αλτσχάιμερ κατά το πρώιμο στάδιο της νόσου.

Παράλληλα συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας προς όφελος των ατόμων με αναπηρίες και η πραγματοποίηση μελλοντικών δράσεων. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν περιπτώσεις ατόμων που παρακολουθούν το πρόγραμμα του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ και χρήζουν να παρακολουθήσουν κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται στη Μονάδα Αλτσχάιμερ.

Με γνώμονα τις παραπάνω αναφορές, η συνεργασία των δυο δομών , κρίνεται ιδιαίτερα, σημαντική, ώστε να επιδιώκεται η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που χρήζουν υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Πηγή: e-thessalia.gr

Προηγούμενο άρθρο

Η 6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ στον Άλιμο

Επόμενο άρθρο

ΕΣΑμεΑ: Aλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο για τους ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar