Δήμος Τριφυλίας: Ματαίωση διαγωνισμού για πρόσβαση ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Τη ματαίωση του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες» αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και    Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, καθώς όπως αναφέρεται «δεν προσκλήθηκαν εγκαίρως οι οικονομικοί φορείς για παράταση της ισχύος των προσφορών τους σύμφωνα με τη παράγραφο 1 του άρθρου 72 «Εγγυήσεις» του Ν. 4412/2016»

Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την έγκριση τεχνικών προδιαγραφών – καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας κάτω των ορίων με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου και φρέσκου γάλακτος, για τις ανάγκες του προσωπικού του Δήμου και του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης-Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας», συνολικού προϋπολογισμού 213.108,90 ευρώ, εκτός του ΦΠΑ.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr .

Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών είναι : 12/01/2024 και ώρα 23:59. Ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών είναι : 15/01/2024 και ώρα 10:00.

Πηγή: eleftheriaonline.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Η παγκόσμια έλλειψη αντιβιοτικών αυξάνεται

Επόμενο άρθρο

Xωρίς το κριτήριο των κυβικών η χορήγηση κάρτας στάθμευσης για ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar