Εδεσσα: Προσβάσιμος ο καταρράκτης και σε ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Πλήρη προσβασιμότητα έχουν πλέον και οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα στον καταρράκτη Κάρανο στην Έδεσσα, μετά την ολοκλήρωση του έργου εγκατάστασης ραμπών στις εγκαταστάσεις.

Η πρόσβαση για όλους στον καταρράκτη Κάρανο είναι πλέον γεγονός, καθώς ολοκληρώθηκε η κατασκευή της ράμπας. Έτσι άτομα με κινητικά προβλήματα θα έχουν πλέον πρόσβαση στον καταρράκτη με χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια, ενώ διευκολύνεται και η πρόσβαση των γονέων με τα παιδικά καρότσια.

Η παρέμβαση έγινε με σεβασμό στο χώρο και τοποθετήθηκαν μεταλλικά κάγκελα για την επιπλέον προστασία των μετακινούμενων.

Πηγή φωτογραφίας: Δήμος Έδεσσας

«Η δημιουργία πρόσβασης για όλους στον μεγάλο καταρράκτη είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, παρά τα ελάχιστα χρήματα που κόστισε. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός για την κατασκευή ραμπών πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία σε όλους τους επισκέψιμους χώρους μας. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για το τουριστικό μας προϊόν, αλλά κυρίως πρέπει να σταθούμε στον ανθρώπινο παράγοντα και στην ευκαιρία που δίνουμε σε όλους να επισκεφθούν τις ομορφιές της Έδεσσας», δήλωσε ο Δήμαρχος  Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου.

Πηγή: tanea.gr

Προηγούμενο άρθρο

Υπόκλιση στον οδηγό λεωφορείου που έκανε το αυτονόητο και άνοιξε την ράμπα για να μπει ΑμεΑ

Επόμενο άρθρο

Πώς δουλεύει ο μεταβολισμός μας και πώς θα τον επιταχύνουμε

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar