Επίσκεψη του Γυμνασίου Τήνου στο Σωματείο ΑμεΑ Τήνου

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τα 4 τμήματα της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Τήνου, επισκέφθηκαν το Σωματείο ΑμεΑ Τήνου, στο πλαίσιο του μαθήματος «Εργαστήριο Δεξιοτήτων» με θέμα «Ενσυναίσθηση – Αποδοχή». Τα παιδιά και τις συνοδούς καθηγήτριες κ. Βιργινία Κλαυδιανού (Εικαστικών) και κ. Χριστίνα Μάνου (Μουσικής), υποδέχθηκε και ξενάγησε στο χώρο η πρόεδρος του Σωματείου κ. Τριάδα Ζέρβα-Απέργη.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές χάρισαν έργα ζωγραφικής και σελιδοδείκτες που είχαν ετοιμάσει για τα άτομα που φιλοξενούνται στο σωματείο, ζωγράφισαν μαζί τους και τραγούδησαν όμορφες μελωδίες. Συζήτησαν με τα άτομα του Συλλόγου για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και ενημερώθηκαν από την κ. Ζέρβα-Απέργη για την ιστορία του Σωματείου, τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα, τις ανάγκες των ατόμων που φιλοξενούνται και τους τρόπους που μπορούν να συμμετέχουν εθελοντικά στο Σωματείο.

Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους ανθρώπους του Συλλόγου και τους συγχαίρουμε για το έργο και την ανιδιοτελή προσφορά τους στο Σωματείο ΑμεΑ.

Για τα παιδιά του Γυμνασίου, ήταν μία εποικοδομητική εμπειρία και ένα μάθημα ζωής για την προσφορά, την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

από το Γυμνάσιο Τήνου

Πηγή: tinostoday.gr/

Προηγούμενο άρθρο

Ακρόπολη: Γνωστός blogger ΑμεΑ δηλώνει «σούπερ εντυπωσιασμένος» από την προσβασιμότητα

Επόμενο άρθρο

Αθήνα: Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης ειδικής φυσικής αγωγής για ΑμεΑ στα δημοτικά κολυμβητήρια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar