Η e-Fresh συνεργάζεται με τoν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. ΑμεΑ στηρίζοντας τη Συμμετοχικότητα και Ενδυνάμωση στον Αθλητισμό

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:
Η e-Fresh, ένα από τα μεγαλύτερα online supermarkets που τα τελευταία χρόνια παρέχει βολικές και προσβάσιμες εμπειρίες αγορών, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. ΑμεΑ, ένα σύγχρονο αθλητικό σωματείο ατόμων με αναπηρία. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η e-Fresh επιδεικνύει την ακλόνητη αφοσίωσή της στην προώθηση της ένταξης και της ενδυνάμωσης εντός της κοινότητας

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΑμεΑ, ένας αθλητικός όμιλος γνωστός τα τελευταία 6 χρόνια για τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα και την αφοσίωσή του στην αθλητική άμιλλα, λειτουργεί ως πλατφόρμα έμπνευσης για τα άτομα με αναπηρία με σκοπό αυτά να επιδείξουν τα ταλέντα και το πάθος τους για τον αθλητισμό. Με κοινή δέσμευση για την προώθηση της διαφορετικότητας και της ισότητας, η e-Fresh έχει την τιμή να ενώνει τις δυνάμεις της με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. ΑμεΑ ως επίσημο χορηγό της.

«Η e-Fresh είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. ΑμεΑ για την υποστήριξη του αξιοσημείωτου ταξιδιού του προς το αθλητικό μεγαλείο», δήλωσε η κ. Μαυροειδή Ζηνοβία, Γενική Διευθύντρια της e-Fresh. «Πιστεύουμε στη δύναμη του αθλητισμού να ενώνει τις κοινότητες και να γιορτάζει τη διαφορετικότητα. Ως χορηγοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. ΑμεΑ, στοχεύουμε να ευαισθητοποιήσουμε, να εμπνεύσουμε και να προωθήσουμε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, όπου όλοι έχουν την ευκαιρία να ευδοκιμήσουν.»

2024-03-26

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η e-Fresh θα παρέχει ουσιαστική οικονομική υποστήριξη στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. ΑμεΑ, επιτρέποντας στην ομάδα να συμμετέχει σε αγώνες, να ενισχύει τα εκπαιδευτικά προγράμματα και να επεκτείνει τις πρωτοβουλίες προβολής. Επιπλέον, η e-Fresh θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα και τους πόρους της για να ενισχύσει τις φωνές και τις ιστορίες των αθλητών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. ΑμεΑ, προβάλλοντας τα επιτεύγματά τους και υποστηρίζοντας τη μεγαλύτερη ένταξη στον αθλητισμό.

Καθώς η e-Fresh και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΑμεΑ ξεκινούν αυτό το συλλογικό ταξίδι, προσκαλούν την κοινότητα να συμμετάσχει μαζί τους για να υπερασπιστεί τη συμπερίληψη, τη διαφορετικότητα και την ενδυνάμωση στον αθλητισμό. Μαζί, στοχεύουν στη δημιουργία ενός μέλλοντος όπου κάθε άτομο, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή τις ικανότητες, έχει την ευκαιρία να ευδοκιμήσει και να πετύχει.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το e-Fresh και τη συνεργασία του με την ΠΑΟ AμεA, επισκεφτείτε το www.e-fresh.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 211 990 1000.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθρο

Έρευνα: Ελπίδες για αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού σε ηλικιωμένους δίνει πειραματική θεραπεία

Επόμενο άρθρο

Ψυχαγωγικές δράσεις για τα παιδιά του στο ΚΔΑΠ-ΑμεΑ από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar