Οι πιο περίεργες «ασθένειες» στον κόσμο

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Για κάποιες μπορεί να έχεις ακούσει, για κάποιες άλλες, όχι. Δεν θα πιστεύεις αυτά που θα διαβάσεις. Πώς θα σου φαινόταν αν κάθε φορά που γελούσες, έπεφτες κάτω στο πάτωμα;
Για την ακρίβεια, δεν μιλάμε ακριβώς για ασθένειες αλλά για μεμονωμένες περιπτώσεις που όμως έχουν συμβεί. Στις παρακάτω φωτογραφίες, θα δεις τις πιο περίεργες «ασθένειες» στον κόσμο:

Αλλεργία στη τεχνολογία: Είναι αλήθεια. Μια γυναίκα είναι ευαίσθητη στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και κοκκινίζει, βάζοντας τη ζωή της σε κίνδυνο.
Όταν γελάει, πέφτει κάτω: Αυτό συμβαίνει στην Κέι που πάσχει από μια ασθένεια με το όνομα cataplexy. O φόβος ή η υπερβολική χαρά χαλαρώνουν το σώμα της και έτσι… σωριάζεται αρκετές φορές την ημέρα στο έδαφος.
Ο άντρας που δεν κρυώνει: Ο Βιμ Χοφ, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό ο λόγος που συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν κρυώνει ποτέ, ούτε όταν κολυμπά στα νερά της Ανταρκτικής.. Τον αποκαλούν Iceman και δεν είμαστε σίγουροι αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ιδιαιτερότητά σου ως ασθένεια.
Η γυναίκα που δεν ξεχνά: Θυμάται τα πάντα που αφορούν τα προηγούμενα 25 χρόνια. Τα πάντα, στην κυριολεξία.
Ο άντρας που δεν παχαίνει: Αρκετοί τρώνε και δεν παχαίνουν, αλλά η περίπτωση του Πέρι είναι λιγάκι διαφορετική. Μπορεί να φάει όσο θέλει αλλά δεν παίρνει γραμμάριο. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα του παράγει έξι φορές περισσότερη ινσουλίνη από το κανονικό.
Η αλλεργία στο νερό: Ένα κορίτσι από την Αυστραλία δεν μπορεί να πιει νερό, ούτε να κάνει ντους. Αυτό οφείλεται στην σπάνια δερματική πάθηση με όνομα Aquagenic Urticaria.

Πηγή: newsbomb.gr

Προηγούμενο άρθρο

Διατροφή: Οι κορυφαίες πηγές αντιοξειδωτικών (σε φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Κοινωνικό μέρισμα: Επιπλοκές με τις αιτήσεις δικαιούχων ΑμεΑ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar