Οι Πρόσκοποι Καλαμακίου διαγράμμισαν τις θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ στο πάρκινγκ του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Την Κυριακή οι Πρόσκοποι Καλαμακίου διαγράμμισαν και ζωγράφισαν τις θέσεις στάθμευσης για άτομα με κινητικά προβλήματα. Λίγο μετά τις 11:00, ο κεντρικός χώρος στάθμευσης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά γέμισε με μικρούς και μεγάλους και η δράση ξεκίνησε με αρκετό κέφι αλλά και χαμόγελα.

Οι Πρόσκοποι Καλαμακίου, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του ΕΑΚΝ, ο Γ.Σ Θάρρος 2017, οι φίλοι του κέντρου και των προσκόπων, αλλά και αθλητές, έγιναν μία παρέα ώστε να όλοι μαζί να διαγραμμίσουν τις θέσεις για ΑμεΑ. Ακολούθησε παιχνίδι αλλά και συζήτηση με αθλητές, όπου εξήγησαν στους μικρούς μας φίλους τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές του αθλητισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Γιώργος Μαυρωτάς – Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αθλητισμού, ο Ολυμπιονίκης του μήκους, αθλητών με αναπηρίες, ο Kωνσταντινος Βελτσης -Personal Trainer, ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην ενόργανη και μέλος της Εθνικής Ομάδας Νίκος Ηλιόπουλος και ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην άρση βαρών και μέλος της Εθνικής Ομάδας , Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

Οι Πρόσκοποι Καλαμακίου  ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για την ευγενική χορηγία των υλικών της δράσης, αλλά και τους εργαζομένους του ΕΑΝΚ/Αγίου Κοσμά γ α την συμβολή τους και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή μας την δράση.

Πηγή: alimosonline.gr

Προηγούμενο άρθρο

5 σπιτικές θεραπείες για να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο με φυσικό τρόπο

Επόμενο άρθρο

Μεταμορφώνεται το Φάληρο: Πάρκο-γίγας από το ΣΕΦ μέχρι το Νιάρχος – Τα σχέδια του Ρέντσο Πιάνο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar