Καλαμαριά: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης φύτεψε ελιά στο Sensory Park για τα ΑμεΑ

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Το αισθητηριακό πάρκο Sensory Park για παιδιά με αναπηρία θεμελίωσε στην Καλαμαριά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος φύτεψε μια ελιά στο σημείο, κάνοντας λόγο για ένα σπουδαίο κοινωφελές και θεάρεστο έργο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μαζί με τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, ο κ. Βαρθολομαίος βρέθηκε στο σημείο και συνομίλησε με παιδιά με αναπηρία, θεμελιώνοντας το πάρκο, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν σύντομα.

«Σας συγχαίρω για τις κοινωνικές ευαισθησίες που έχετε και για ό,τι κάνετε για το λαό του Θεού. Ο Θεός να σας εμπνέει και να σας ενισχύει στην επιτέλεση τέτοιων κοινωφελών έργων. Άξιος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρθολομαίος για το έργο, απευθυνόμενος στον δήμαρχο.

Ενώ ο κ. Δαρδαμανέλης από την πλευρά του είπε πως το πάρκο «θα αγκαλιάσει όλα τα παιδιά που έχουμε εδώ στη γειτονιά».

Και επεσήμανε: «Είναι τεράστια ευλογία και για μας αλλά και για τα παιδιά και για τη γειτονιά η παρουσία σας εδώ και η θεμελίωση αυτού του πάρκου. Ένα πάρκο που χρηματοδοτείται με μισό εκατομμύριο ευρώ από την περιφέρεια και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι χαρά μας να είστε εδώ να το εγκαινιάσετε και να δώσετε την ευλογιά σας σε μας και στον κόσμο που θα το χρησιμοποιεί».

Δείτε φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθρο

Άρση μέτρων: Τέλος οι μάσκες από αύριο Τετάρτη – Τι θα γίνει με τα πλοία και πού θα παραμείνουν υποχρεωτικές

Επόμενο άρθρο

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Μέχρι το τέλος Ιουλίου ισχύουν οι περσινές επιταγές

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar