Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής ΑμεΑ σε 17 σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου με την ανάδοχο εταιρεία

Τη σύμβαση για την κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής ΑμεΑ υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Νίκο Γκουγκουλή.

Το έργο έχει τίτλο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας», προϋπολογισμού 153.450,00 € και η δημοπρασία του έργου έγινε μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και με χρήματα από τον τακτικό προϋπολογισμό μέσω «ΣΑΤΑ».

Η κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής ΑμεΑ αφορά 17 σχολικές μονάδες του Δήμου Ελασσόνας και συγκεκριμένα το Λύκειο Ελασσόνας, το ΕΠΑΛ Ελασσόνας και τα Γυμνάσια Τσαριτσάνης, Βερδικούσιας, Κρανέας, Λιβαδίου, Καλλιθέας και  Δομενίκου το  2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας και τα δημοτικά σχολεία στις κοινότητες Βερδικούσιας, Κρανέας, Καρυάς, Λουτρού, Λυκουδίου, Βλαχογιαννίου και Ευαγγελισμού.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Ο δήμος μας αξιοποιεί πλήρως όλα τα προγράμματα χρηματοδοτήσεων του Υπουργείου Εσωτερικών. Για το λόγο αυτό υπέβαλε άμεσα, και χωρίς τη χρήση παρατάσεων, αίτηση ένταξης στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ». Οι παρούσες μελέτες αποσκοπούν στη βελτίωση των υποδομών στις σχολικές μονάδες του δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ΑμεΑ. Είμαστε δίπλα στις σχολικές κοινότητες και επενδύουμε σε ένα καλύτερο και πιο ασφαλές περιβάλλον για τους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου μας».

Πηγή: onlarissa.gr

Προηγούμενο άρθρο

Προς μίνι lockdown Πέλλα, Ημαθία, Πιερία και Καβάλα – Τα στοιχεία από τον επιδημιολογικό χάρτη

Επόμενο άρθρο

Ηλίας Μόσιαλος: «Oι αντιεμβολιαστές δεν είναι θύματα» – Τι απαντά για τα μονοκλωνικά αντισώματα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar