Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ Ρεθύμνου: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»

Συντάκτης: Χωρίς σχόλια Μοιραστείτε το:

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», δομή που δημιουργήθηκε από  το Σύλλογο γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου, αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και  συνεχίζει την λειτουργία του για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Μαζί μας  πλήθος έμπειρων εκπαιδευτών και θεραπευτών, στοχεύουμε εξατομικευμένα και ομαδικά με στόχο την δωρεάν δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών. Καθημερινά προσφέρονται σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές, το παιχνίδι, η συναισθηματική έκφραση και η άθληση που συνθέτουν το πρόγραμμά μας, με στόχο την εκπαίδευση, την έκφραση, την αύξηση των κοινωνικών δεξιοτήτων, αλλά και πεδία αυτονόμησης και προεπαγγελματικής δραστηριοποίησης.  

Προσκαλούμε  τους  γονείς (μητέρες)  παιδιών ΑμεΑ  ηλικίας  5-18  ετών να επικοινωνήσουν μαζί μας με σκοπό την εκδήλωση ενδιαφέροντος  για τις αιτήσεις τους για την έκδοση  VOUCHER  που αφορούν την χρονιά 2020-2021. Απαραίτητη προϋπόθεση για το πρόγραμμα είναι το τέκνο να κατέχει  πιστοποιητικό Α/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής ΚΕΠΑ.

Οι ώρες λειτουργιάς του ΚΔΑΠ ΑμεΑ είναι από τις 14.00 ως το βράδυ και διατίθεται δωρεάν μεταφορά από το λεωφορείο του Συλλόγου μας.
Ελάτε να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Για ενημέρωση και οποιαδήποτε βοήθεια επικοινωνήστε:
Ειρήνη Κλάδου, Προέδρος Δ.Σ. :   6936704854 – 
Παύλος Μελισσινός, Υπεύθυνος Προγραμμάτων: 6948590359 η
στο email: aytismos@gmail.com

Πηγή: www.rethemnosnews.gr

Προηγούμενο άρθρο

Κορωνοϊός: Γιατί ο ΠΟΥ μιλά για «επιστημονική επιτυχία» για το φάρμακο δεξαμεθαζόνη – Η έρευνα των Βρετανών

Επόμενο άρθρο

Παιδιά δίνονταν σε παιδόφιλους ανάδοχους γονείς επί 30 χρόνια – Τι ήταν το «πείραμα Κέντλερ»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

avatar